Sayfa 271/808 İlkİlk ... 171221261269270271272273281321371771 ... SonSon
Arama sonucu : 6462 madde; 2,161 - 2,168 arası.

Konu: Günlük viop ticarethanesi

1.  Alıntı Originally Posted by Zülfü Aşkın Yazıyı Oku
    Spot acılış güzel olacak ama kapanışı bilmem..Acemiler açtı ustalar kapatacak
    Pegasus nasıl kaçtı Hocam? Gözümüzün önünde bağıra bağıra...
    83 de mola verir bence...

2. Kapanışta 69 san aldığım Thy leri 78 den verdim... Bekkeyelim yine , sevmiyorum böyle açılışları...

3.  Alıntı Originally Posted by Zinedrimed Yazıyı Oku
    Pegasus nasıl kaçtı Hocam? Gözümüzün önünde bağıra bağıra...
    83 de mola verir bence...
    Bende poz taşımama hastalığı var... Spotta işlem yapmıyorum...Spotta FROTO -KOZAL -PGSUS-EREGL-TOASO almam gereken hisseler olmasına ragmen almadım..Bizde gündem o kadar hızlı kı Bunların vadelisini alıp taşıyamıyorum taşımayı bırak aklımın ucuna bile gelmiyor... ..GAP lerden çok korkuyorum...AZ olsun temiz olsun benim olsun... VIOP dan kazandığım paradan bir kısımı ile Spotta AL-UNUT yapmak istiyorum ama cesaretim yok henüz...
    Yazdıklarım yatırım danışmanlığı kapsamında olmayıp doğacak kar veya zarardan sorumlu değilim...

4. 60'lardan gelirken de ben kaçırmıştım pegasusu.

Demin biraz daha gönderdim.

5.  Alıntı Originally Posted by Zinedrimed Yazıyı Oku
    Kapanışta 69 san aldığım Thy leri 78 den verdim... Bekkeyelim yine , sevmiyorum böyle açılışları...
    Spot 13,68 Altında SORT açabilirim THY de...
    Yazdıklarım yatırım danışmanlığı kapsamında olmayıp doğacak kar veya zarardan sorumlu değilim...

6.  Alıntı Originally Posted by BaşKara Yazıyı Oku
    60'lardan gelirken de ben kaçırmıştım pegasusu.

Demin biraz daha gönderdim.
    Çok iyi yerden yakaladınız, o gün yazdığınızda bende almaya niyetli olduğumu iletmiştim ama az daha salınır diye kaçırdık...
    Bence 83 de mola zamanı...
    Biraz geri çekilebilir...

7.  Alıntı Originally Posted by Zülfü Aşkın Yazıyı Oku
    Bende poz taşımama hastalığı var... Spotta işlem yapmıyorum...Spotta FROTO -KOZAL -PGSUS-EREGL-TOASO almam gereken hisseler olmasına ragmen almadım..Bizde gündem o kadar hızlı kı Bunların vadelisini alıp taşıyamıyorum taşımayı bırak aklımın ucuna bile gelmiyor... ..GAP lerden çok korkuyorum...AZ olsun temiz olsun benim olsun... VIOP dan kazandığım paradan bir kısımı ile Spotta AL-UNUT yapmak istiyorum ama cesaretim yok henüz...
    Bende çok inanmadığım günler maalesef sizin gibiyim... Ama böyle daha iyi gibi, geçmişte çok kereler haftalık-aylık emekleri bir eksi GAP a feda ettik.. Az olsun daha iyi...
    Önümüzdeki yıl bende portföy ün en az 60 % sini spotta Thy ve Petkim e atıp bekleyeceğim...
    Önümüzdeki yıl bu iki hisse için pozitif olur görüşündeyim ama şu haber akışı olan piyasa da insan rahat hareket edemiyor maalesef...

8. [IMG][/IMG]

thy...Son sözü bence mery teyze söyler..

Sayfa 271/808 İlkİlk ... 171221261269270271272273281321371771 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •