Erdoğan: 2020 programımız kapsamında 81 vilayette 100 bin sosyal konutun inşasına başlıyoruz
Erdoğan: 2020 programımız kapsamında 81 vilayette 100 bin sosyal konutun inşasına başlıyoruz
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Erdoğan: En yakın zamanda ihalesini yaparak kanal istanbul projesine de başlayacağız
erdoğan: Biz kanal istanbul projesini rafa kaldırmayız, chp'nin takoz siyasetine boyun eğmeyiz
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Erdoğan: Kanal İstanbul'a karşı çıkıyorlar. Belediye başkanı çıkmış buraya uymaz diyor. Sen otur işine bak!
BKM: Türkiye'de bazı kredi kartı bilgilerinin çalındığına ilişkin haberler, düzenleyici otoriteler, kart çıkaran kuruluşlar ve ilgili tüm paydaşlarca titizlikle takip edilmektedir
BKM: Banka kartı ve kredi kartları kanun ve yönetmeliklerine göre ülkemizde tüm ödeme kartları, kullanıcıları dolandırıcılık risklerine karşı güncel uluslararası standartlarla korunmaktadır
BKM: Türkiye'de faaliyet gösteren tüm kart çıkaran kuruluşlar, güvenlik hizmetleri ve sahtekarlıkla mücadele eden çözümleriyle kart bilgilerini sıkı bir biçimde korumaya her daim özen göstermektedir
BKM: Bu kapsamda, zaman zaman bazı internet sitelerinden çalındığı iddia edilen kartlara ilişkin işlemler, kart çıkaran kuruluşlar tarafından yakından takip edilerek gerekli önlemler alınmaktadır
Erdoğan:2020 programımız kapsamında ülkenin 81 vilayetinde 100 bin sosyal konutun da inşa sürecini başlatıyoruz
inşaatçıların gözü doymak bilmiyor.. bir süredir yükselen çimentolar buna bağlıymış demekki,,,
düşük gelirli insanları yok evler ucuz yok faiz çok düşük diyerekten borçlandıracaklar.ödeyemeyenlere af maf gibi bir şeyler getirip yine bir bağlı / bağımlı kitle yaratacaklar
DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
“Malum Zatoğlu’nun” MAL VARLIĞI araştırılsın “önerisi üzerine, Yolsuzluk hiç bu kadar net ve güzel tarif edilmemişti!
https://www.habererk.com/yolsuzluk-h...deo,10706.html
![]()
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENEYERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Tcmb faiz kararı saat 14:00’de ..
Yer İmleri