-
üstad

Originally Posted by
kendihalindeo
0,20 ler değil de, 0,37-038 den nakit problemi olmayanlar toplayabilir. (Bunlar, diğer yükselmiş hisselerden çıkan Spekülatörler ve A tipi fonlar olur) Ancak, şirketin Bilançosunun düzelme işareti ve yönetimin de vizyon açıklamaları önemli... 0,37 altı zor hatta 0,87 denemesi bile yapabilir teknik olarak önümüzdeki haftalarda! (harika bir haber şart tabi!) Yazdıklarım Yatırım tavsiyesi değildir. (Yukardan aldırmaya aşağıdan sattırmaya çalışanlara yorumumdur.)
Bu euholding gibi olabilir ..2 ve 3 lira olamazmi sizce
-

Originally Posted by
ali ak
Bu euholding gibi olabilir ..2 ve 3 lira olamazmi sizce
Kısa zamanda olacağını sanmıyorum. Yukarda geçen de yazdığım gibi yıllardır kaybettiği itibarını BİST dışındaki Işıklar Holdingin fedakarlıkları ve yönetimin samimi vizyonu ve işlerine odaklanmalarıyla mümkün. (açıklayacaklar İlk bilançoda iyileşme önemli)
-
0,49 TL yatay direncini aşarsa güzelleşir kanaatindeyim. 1 TL neden olmasın? evet olabilir ama zaman gerek.. 1 TL yi gördüğü günün akabinde de bedelli sermaye arttırımı talep edilir diye düşünüyorum. çünkü yerlerde gezinen sermayenin toparlanması şart. patron hisseye destek çıksın yalnız olmadığımızı hissedelim ben de seve seve bedelliye katılırım. ama yatırımcıyı yolunacak kaz misali gören patronlar yüzünden insanlar bedelliden korkuyor..
-
taşınan ve taşınabilecek açıklar
-
Mal Alım satım duyurusu var ben bulamadım kim almış veya satmış ne kadar girebilen var mi
-
Bir galt olacapı yok hissenin oyalama taktiği
Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-

Originally Posted by
Yesilyol_32
Mal Alım satım duyurusu var ben bulamadım kim almış veya satmış ne kadar girebilen var mi
Patron 0.46 dan 12000000 TL. Mal satmış.
-

Originally Posted by
heilzede
Patron 0.46 dan 12000000 TL. Mal satmış.
Neden yükseldi ozaman onu anlayamadım ilginç geldi bana
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri