Sayfa 769/1000 İlkİlk ... 269669719759767768769770771779819869 ... SonSon
Arama sonucu : 7995 madde; 6,145 - 6,152 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI II ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Estagfurullah ustadim
    Hemen hemen tum hisseleri ekside demek istemistim...turev de varsa kollu bir eksi gelir tcd...umarim altina poz acmislardir
    bir de ay ortasına geliyoruz, kârlı hisselerde pozisyon değişimi falan da yapabilirler. son 2 ayın dağılımına baktığında önemli denecek kadar değişiklilk oluyor muydu acaba?

Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    bir de ay ortasına geliyoruz, kârlı hisselerde pozisyon değişimi falan da yapabilirler. son 2 ayın dağılımına baktığında önemli denecek kadar değişiklilk oluyor muydu acaba?
    Yok cok fazla degisiklik yapmiyor ama hisse harici yatirimlari degistiriyor
    Bir defa hic unutmam yuzde 5 gibi bir ons tersi olmustu
    Etkilenmez demistik
    Aynen boyle bist arti 1.5 ile kapatirken tcd eksi 1 yapmisti...tcd bist harici emtialarindan daha cok etkileniyor

Bugun Tte alisi girenler kazanacak...ytd

4.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Yok cok fazla degisiklik yapmiyor ama hisse harici yatirimlari degistiriyor
    Bir defa hic unutmam yuzde 5 gibi bir ons tersi olmustu
    Etkilenmez demistik
    Aynen boyle bist arti 1.5 ile kapatirken tcd eksi 1 yapmisti...tcd bist harici emtialarindan daha cok etkileniyor
    hayırlısı olsun üstadım. yükselince iyi, düşünce kötü. zaten böyle bir mantık olmaz. yükselir de düşer de. hiç düşmeden aralıksız yükselen bir fon, sanırım dünyada yoktur. zaten acc satışı verirken yüzde 40 civarı tcd oldum. değişken meğişken falan hiç uğraşmıyorum. geri kalanı yüzde yarım da verse likit fonlarda tutuyorum. hepsini harmanlayınca çoklu portföy kıvamına geliyor zaten.

5.  Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    hayırlısı olsun üstadım. yükselince iyi, düşünce kötü. zaten böyle bir mantık olmaz. yükselir de düşer de. hiç düşmeden aralıksız yükselen bir fon, sanırım dünyada yoktur. zaten acc satışı verirken yüzde 40 civarı tcd oldum. değişken meğişken falan hiç uğraşmıyorum. geri kalanı yüzde yarım da verse likit fonlarda tutuyorum. hepsini harmanlayınca çoklu portföy kıvamına geliyor zaten.
    Hep yukselen fon calismaktir

6. Webcim cok mu kotu olacak pazartesi? Tcd ve accsi olan umarim para kayb etmez en azi!

7.  Alıntı Originally Posted by shangil Yazıyı Oku
    Webcim cok mu kotu olacak pazartesi? Tcd ve accsi olan umarim para kayb etmez en azi!
    Böyle kapatirsa TCDnin temiz -1i var, Acc de bi -0.5 yapar alıştık ne de olsa

Alıntı Originally Posted by YapraksızYonca Yazıyı Oku
    Böyle kapatirsa TCDnin temiz -1i var, Acc de bi -0.5 yapar alıştık ne de olsa
    Kapanista tcd nin toplamis olmasi lazim...yoksa eksi 1 hafif kalacak 😂😂😂

Sayfa 769/1000 İlkİlk ... 269669719759767768769770771779819869 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •