Sayfa 64/623 İlkİlk ... 1454626364656674114164564 ... SonSon
Arama sonucu : 4983 madde; 505 - 512 arası.

Konu: IHEVA - İhlas Ev Aletleri

1.  Alıntı Originally Posted by Başkent Yazıyı Oku
    2011 de ilk aldığım portföyün geçen yıl itibarıyla yaklaşık kırk katına çıktım. İlk önce düşük miktardı yüzde yetmiş kar ile satmadım sonra bir koydular para dörtte birine düştü bende aldım da aldım
    Biliyorum, sizinle bu senetteki hikayemiz neredeyse aynı... İlk maliyet ve 6 ay gibi bir sürede %70 kar marjına ulaşma ve sonrasındaki süreç bire bir aynı diyebilirim.
    Tek farklılık yıllar içerisinde ben 7 'ye katlarken siz 40 'a katlamışsınız... 41 kere maaşallah ...
    Çalışmalarım; düşüncelerimdir, hayallerimdir. Eğitseldir, deneyseldir, gözlemseldir.
    YATIRIM TAVSİYESİ İÇERMEZ...! YÜKSEK RİSK İÇERİR...!

2. Bu tahtanın spekini seviyorum kuş kadar beyni ile bu yaptığı hareketlerle mal sattırabileceğini sanıyor. Bak evladım benden sana tek lot yok. ...

3. Tarzı biraz değişik, aşağıdan yukarıya değil de yukarıdan aşağıya doğru topluyor.

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4. 0.45 den mal vermiyor.y.t.d.

5. Dün karanlık odada 46'ya yapılan bugün 45'e yapıldı. Büyük oyun kuruluyor. Sabır.

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6. 1 gr satmam 2 katına çıkmadıkça 1 li rakamları görmedikçe SPEK daha çok beklersin benden sana ekmek yok

7. satmazmış.banane senin aldığından sattığından.sen o kafaylan burayı okuyan insanları kandırmaya çalışıyorsun.satmazmış e okadar bidi bidi etceğine elindeki hisselerin bir kısmıyla alım satım yapsaydın ya.tabiki elinde hisse varmı o da belli değil ya.
    sizin gibilerin,niyetleri bellidir.
    yeri gelince kıçı yırtılanakadar almayın satmayın, bağırırken,kendileri alır satar.

8.  Alıntı Originally Posted by Mahir Yazıyı Oku
    satmazmış.banane senin aldığından sattığından.sen o kafaylan burayı okuyan insanları kandırmaya çalışıyorsun.satmazmış e okadar bidi bidi etceğine elindeki hisselerin bir kısmıyla alım satım yapsaydın ya.tabiki elinde hisse varmı o da belli değil ya.
    sizin gibilerin,niyetleri bellidir.
    yeri gelince kıçı yırtılanakadar almayın satmayın, bağırırken,kendileri alır satar.
    terbiyesizlik yapma 2003 ten beri bu hissedeyim sen kıçı yırtılana kadar sat maliyetim 0.75 şu anda 1.30 lardan düşürdüm

Sayfa 64/623 İlkİlk ... 1454626364656674114164564 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •