Artan

13,86 10 18:10
16,73 9.99 18:10
48,46 9.99 18:10
47,80 9.99 18:10
9,49 9.97 18:10
Artan Hisseler

Azalan

74,25 -10 18:10
1,80 -10 18:10
247,50 -10 18:10
261,00 -10 18:10
355,50 -10 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

12.483.671.562,50 18:10
7.660.126.892,25 18:10
7.224.558.633,72 18:10
6.414.277.037,00 18:10
6.015.548.689,20 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 268 madde; 1 - 8 arası.

Konu: XRP (Ripple)

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by esramarka Yazıyı Oku
    Forumun bu kısmını canlandırmak lazım ölmüş resmen burası. Ripple ve XRP farklı şeyler biliyorsunuz. Ripple halen bankalar tarafından kullanılıyor çünkü data aktarımı mükemmel bir hızda. XRP'ye gelince, 100 milyar XRP'nin yaklaşık 50 milyarı piyasada. Maximum market cap. 100 milyarlara çıkmış bir ara bu da max. 2-3 dolar arasını gösterir bize ama daha önce de yazıldığı gibi adamlar XRP yükselince ellerindekileri piyasaya sürüp fiyatı düşürüyorlar. Bunların elindeki 50 milyar XRP bitmeden işimiz zor işin özü.
    Verdiğiniz bilgi için teşekkür ederim, konuyla ilgilenenler için aşina olunan bu bilgiler dışında bir öngörü yakalayamaya çalışırsak bence başlık daha işlevsel olur.

Mesela, olmaz ya xrp falanca devlet veya büyük teknoloji ve/veya sanayi şirketleri tarafından belli alanlarda para birimi - ödeme primi - teknoloji altyapısının bir parçası olarak kullanılsın, bahse konu milyar xrp fazlasıyla az gelecektir. Bu da arz talep dengesinde fiyatları patlatacaktır. Elbette ki, bu hiç gerçekleşmeyebilir, kısmen gerçekleşebilir veya niye xrp alsın, gider kendi coinini oluşturur ki yapanlar var gerçi çok başarılı olamadılar henüz ama... ya da gider başka coin veya coinler alır vs...

Dolayısıyla, meselenin teknik kısmı zaten tecrübeli üyelerimizce aşikardır. Bence meselenin geleceğe yönelik teknoloji kısmında tahmiNlerde bulunmak fikir egzersizi açısından daha aydınlatıcı olacaktır.

Elbette ki ytd.

Alıntı Originally Posted by Davudiskender Yazıyı Oku
    Verdiğiniz bilgi için teşekkür ederim, konuyla ilgilenenler için aşina olunan bu bilgiler dışında bir öngörü yakalayamaya çalışırsak bence başlık daha işlevsel olur.

Mesela, olmaz ya xrp falanca devlet veya büyük teknoloji ve/veya sanayi şirketleri tarafından belli alanlarda para birimi - ödeme primi - teknoloji altyapısının bir parçası olarak kullanılsın, bahse konu milyar xrp fazlasıyla az gelecektir. Bu da arz talep dengesinde fiyatları patlatacaktır. Elbette ki, bu hiç gerçekleşmeyebilir, kısmen gerçekleşebilir veya niye xrp alsın, gider kendi coinini oluşturur ki yapanlar var gerçi çok başarılı olamadılar henüz ama... ya da gider başka coin veya coinler alır vs...

Dolayısıyla, meselenin teknik kısmı zaten tecrübeli üyelerimizce aşikardır. Bence meselenin geleceğe yönelik teknoloji kısmında tahmiNlerde bulunmak fikir egzersizi açısından daha aydınlatıcı olacaktır.

Elbette ki ytd.
    Ben Türkiye'den Akbank ve Pakistan'da Faysal Bank'ın Ripple altyapısını kullandığını biliyorum. Portföyüme XRP bu seviyelerden girdi, düştükçe de alırım. Başka coinler de sepete eklendi. Azar azar aldım. Portföyün %1'i olarak şimdilik bir hedef belirledim kendime.

Sizin portföyde neler var?
    Paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir. Kendi aklınıza ve tecrübelerinize göre yatırımlarınıza yön veriniz.

3.  Alıntı Originally Posted by esramarka Yazıyı Oku
    Ben Türkiye'den Akbank ve Pakistan'da Faysal Bank'ın Ripple altyapısını kullandığını biliyorum. Portföyüme XRP bu seviyelerden girdi, düştükçe de alırım. Başka coinler de sepete eklendi. Azar azar aldım. Portföyün %1'i olarak şimdilik bir hedef belirledim kendime.

Sizin portföyde neler var?
    Benimkine portföy bile denmez. Ben meselenin meraklısıyım daha çok. Güzel bir teknoloji. Nereye gider, maddi anlamda hangisi ne kadar karşılık bulur? Vs. Aklımda cevapsız sorular var.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •