bu arada arabama cumartesi günü yine vurdular, arabam çarpışan arabaya döndü resmen. arabada göçük olmayan bir yer kalmadı, hayır bir de vurup kaçıyor totoşlar.
araç fiat linea, tofaş hissesi alıyoruz tamam da bu kadar da dandik kaporta olmaz ki kardeşim.
hayır bir kaza olsa muhtemelen moleküllerimize ayrılacaz herhalde. adamın araba da çizik yok bizim ön kapıdan arka tampona kadar ne var ne yok içeri girdi. hayır bir de mahallemizin adamı dedik tutanağı sonra doldururuz dedik adam kayıp oldu ,buldum adamın kalayı bastım ,yarın tutanağı dolduracağız inşallah. başımıza bir bela almadan halledeydik iyiydi. hayır adamın araba ayakta duramıyor ,80 model bişey , bir de çok gariban birine benziyor ben seneye sigorta nasıl yaptıracam dedi, ben de baştan durumun olmadığını söyle efendi gibi ben de sigortana yardım edeyim dedim. ama yüzde yüz kusurluyken ben suçlu değilim deyip beni suçlamaya kalkıyor işte bu sahtekarlıklara gıcık oluyorum. bütün iyi niyetini öldürüyor insanın. hayır hem 2000 masraf var hem de tramere işleyecek satarken de sıkıntı.
bu arabadan harbiden bezdim en son niyetimi bozup krediye abandıracaklar beni 
yeni arabaya bu istanbul'da hiç binilmez adam kafayı yer. en büyük araba almama motivasyonum da bu 
yoksa araba hastasıyımdır uyumadan iki gün aralıksız araba kullanabilirim, üç yapmışlığım da var
ama gram trafik olmayacak.
yaşlandıkça gece araba kullanma performansı da düşüyor onu farkettim.
''dokuz ayrı kadınla ilişkiye girerek, bir ayda çocuk sahibi olamazsınız''
''yazdıklarım yatırım tavsiyesi değilidir.Acemi lafıyla iş yapmayın''
Yer İmleri