Sayfa 381/467 İlkİlk ... 281331371379380381382383391431 ... SonSon
Arama sonucu : 3731 madde; 3,041 - 3,048 arası.

Konu: MNDTR - Mondi Turkey Kağıt ve Ambalaj Sanayi A.Ş.

1. piyasada 200 milyon lot var bunun bunun yüzde 73.74 deutche de 5.86 işte 3.41 garantide 3.20 ak ta 2,61 yapıkredide yani yüzde 88.82 idi kurumlarda geriye kalan 2.236 000 lot var yani 7 milyonu olan adam lot isterse piyasada lot kalmaz
    ytd deli saçmasıdır

2. Sabah%10 eksiyle 3.26'dan açıp sonrasında 3.70' e çıkmasını nasıl değerlendirebiliriz.

Alıntı Originally Posted by tirezede Yazıyı Oku
    Sabah%10 eksiyle 3.26'dan açıp sonrasında 3.70' e çıkmasını nasıl değerlendirebiliriz.
    Kademeleri boş bırakıp kendi adamlarınada alış yazıp aşağı düşürüp korkutma operasyonu oldu bence.... Bu Cuma’ya kadar belli olur kokusu..., Benim düşünceme göre yataya bıraktılar hisseyi öyle toplamaya çalışıyorlar.... Bir basarlarsa soluğu 2,96 da alır....Onların derdi yüksek lotlu Eskilerin Mallarını toplamak.... Küçük lotları alsada onlarla hiç derdi yok bunların....,,sonuçta küçük yatırımcı her fiyattan alır.... Onların derdi takasların çoğunluğu kime geçmiş elekten geçirip paslaşıyorlar süzüyorlar Mondiye....,😉

Kesinlikle yatırım değildir....!!!!

Alıntı Originally Posted by tirezede Yazıyı Oku
    Sabah%10 eksiyle 3.26'dan açıp sonrasında 3.70' e çıkmasını nasıl değerlendirebiliriz.
    Zayıflama işaretleri olarak ben gördüm,,bolg i aşırı açtı,,biraz daraltacağa benziyor.
    YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.

5. Geçerken uğradım eski arkadaşlarımı ziyaret etmek için fakat kimse kalmamış eskilerden herkes dağılmış gitmiş formun neşesi kaçmış belli ki herkes ütülmüş benim gibi neyse selam selamdır. Kendimi harabe olmuş eski bir köyün girişinde gibi hissettim. Hayalet köy gibi.

yatırım için değil merhaba demek için uğramıştım ama kimseleri göremedim. Hoşçakalın. Nerdeyim uzerb-sonme ytd...

6.  Alıntı Originally Posted by nokta atışı Yazıyı Oku
    Geçerken uğradım eski arkadaşlarımı ziyaret etmek için fakat kimse kalmamış eskilerden herkes dağılmış gitmiş formun neşesi kaçmış belli ki herkes ütülmüş benim gibi neyse selam selamdır. Kendimi harabe olmuş eski bir köyün girişinde gibi hissettim. Hayalet köy gibi.

yatırım için değil merhaba demek için uğramıştım ama kimseleri göremedim. Hoşçakalın. Nerdeyim uzerb-sonme ytd...
    Aleykum selam diyelim nokta atisi.senelerce bu hissenin kahrini cekenler sefa surme zamani gelince ortalardan kayboldu.Ya nazar degmesin diye seslerini cikarmiyolar ya da tekrar geri gelir diye hisseden ciktilar.hissenin mudavimlerini bizde ozledik.

SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by olimpik forum Yazıyı Oku
    Zayıflama işaretleri olarak ben gördüm,,bolg i aşırı açtı,,biraz daraltacağa benziyor.
    Gıdım gıdım 2.75 lere kadar sarkabilir.,,,eski hastalığı devam etmesse tabii
    YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.

8.  Alıntı Originally Posted by olimpik forum Yazıyı Oku
    Gıdım gıdım 2.75 lere kadar sarkabilir.,,,eski hastalığı devam etmesse tabii
    Ters kose yaptirdilar yine.Tahta sahibi her yolu deniyor eskilerin malini kapabilmek icin.

SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 381/467 İlkİlk ... 281331371379380381382383391431 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •