Sayfa 322/916 İlkİlk ... 222272312320321322323324332372422822 ... SonSon
Arama sonucu : 7327 madde; 2,569 - 2,576 arası.

Konu: DOHOL - Doğan Holding

1.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    İyi temel analiz bilirim,teknik analizde yardım alırım, kazancım hiç bir sene %40 ın altına düşmedi.

Bir köşeye not al belkide o tek kişi benim.

Tanıyan çoktur, sorabilirsin.

Temel analizle her zaman kazanamayabilirsin, ama bilmezsen mutlaka kaybedersin.
    Ben yoktur demedim,görmedim dedim...

2.  Alıntı Originally Posted by Gobig Yazıyı Oku

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Çok doğru...

3.  Alıntı Originally Posted by Seavoice Yazıyı Oku
    temel analiz..
    Tamam o zaman teknik analiz yap biz de değerlendirelim.Ama ,teknik analizi hemen o an sonuca bağla.Yani,öyle olursa ,böyle olur,şöyle olur demeden.Örneğin ,yarın yükselecek,veya düşecek de.Tabi ki,fiyat da vererek.Sadece bir hafta yap ,yeter.Biz de sana hak verelim.Ben yıl içerisinde 3 lirayı görecek diyorum.Kesin ve net.Haydi sıra sende...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    4,009
     Alıntı Originally Posted by ebcim Yazıyı Oku
    Zaten yarından itibaren kağıdın tekrar yükselişe başlayacağını tahmin ediyorum...
     Alıntı Originally Posted by ebcim Yazıyı Oku
    Tamam o zaman teknik analiz yap biz de değerlendirelim.Ama ,teknik analizi hemen o an sonuca bağla.Yani,öyle olursa ,böyle olur,şöyle olur demeden.Örneğin ,yarın yükselecek,veya düşecek de.Tabi ki,fiyat da vererek.Sadece bir hafta yap ,yeter.Biz de sana hak verelim.Ben yıl içerisinde 3 lirayı görecek diyorum.Kesin ve net.Haydi sıra sende...
    2 gün önce kağıdın yükseleceğini tahmin ediyorsun, hisse 2 gün sonra 12 kademe düşüyor.. temel analizinin net olduğunu söylüyorsun, aynı zamanda tahmin ediyorum diyorsun.. o zaman 33 yıldır toto tahmini yapsaydın temel analize ne gerek vardı? ben her türlü kıvırayım sen net ol öylemi? el insaf..

5.  Alıntı Originally Posted by Seavoice Yazıyı Oku
    2 gün önce kağıdın yükseleceğini tahmin ediyorsun, hisse 2 gün sonra 12 kademe düşüyor.. temel analizinin net olduğunu söylüyorsun, aynı zamanda tahmin ediyorum diyorsun.. o zaman 33 yıldır toto tahmini yapsaydın temel analize ne gerek vardı? ben her türlü kıvırayım sen net ol öylemi? el insaf..
    1999 yılında hisse.net yeni kurulduğunda üye olan ilk 400 kişiydik.

Her dönemde bu tür fikirlerle yazanlar oldu.

Ortak tek bir özellikleri var ve hiç değişmiyor.

Kendi başarısızlıklarına sürekli mazeret üretmek.

Bence bunları okuyun geçin, hiç birşey öğretemiyorsunuz.

6.  Alıntı Originally Posted by ebcim Yazıyı Oku
    Borsa da ilk gong çaldığı zaman oradaydım.Bu sayfalar da yazan bazı arkadaşlar her halde daha doğmamışlardı bile.Bilgi ve tecrübenin çok önemli olduğunu gördüm.Lafı uzatmadan özetlemek istiyorum:Kağıtların düşmesi veya yükselmesi için yüzlerce neden vardır.Ama;en önemlileri kesinlikle borç almadan hisse almak,temel analizi bilmek veya bir bilenden yardım almak,daima uzun vade düşünmek.Gelelim teknik analize.Samimi olarak söylüyorum 33 yıllık borsa deneyimim de kazanan tek bir kişi görmedim.İnanın çok samimiyim.Teknik analizle 10 gün kazanırsın,sonra 2 günde bütün kazandıklarını kaybedersin.Yani teknik analiz kusura bakmayın ama kumar oynamak gibidir.Şimdi bana bazı arkadaşlar çok kızacak.Ancak; ben gerçekleri söylüyorum.Eğer sağlam kağıtlara yatırım yaparsanız mutlaka ama mutlaka kazanırsınız.En az 5 yıllık plan yapmak gerekir.Zaten bu 5 yıllık plan da faizi de, ,dövizi de, geçersiniz.Tabi ki çok sabırlı olmak gerekir.Ben bu şekilde çok kazandım.Doğan Holding'e gelirsek:Yeni yıldan bugüne kadar bu hisse en az % 50-60 kazandırdı.Bu yıl faiz % 20, dolar artışı da % 15 kazandırdı.Ev fiyatları bir yıl boyunca aynı kaldı hatta düştü bile.Önümüzdeki yıl da ise yaptığım temel analize göre en az 3 lira olacak.Faizler bu yıl % 10 ,dolar da .7.5 lira ulor.Demek ki,Doğan hepsine fark atacak.Ancak; % 500-1000 kazanmayı düşünüyorsanız ,ne yazık ki hayalden öteye gidemesiniz.Bazı arkadaşlarla teknik analiz yüzünden tartıştık.Ben burada kimsenin kaybetmesini istemem.Sadece uyarı yapıyorum.Teknik analiz için en az 1 milyonunuz olsa biraz anlarım.750 BİN LİRAYI SABİT KAĞITLARA YATIRIRSINIZ DİĞER 250 BİN LİRAYLA OYNARSINIZ.Bakın oynarsınız diyorum.Yani iş kumara dönüyor.Fakat sizler yatırımcısız.bunu unutmayın. Son olarak sakın Doğan 'dan dolayı moral bozmayın.Kağıt mutlaka yükselecek.Çünkü borsanın en sağlam kağıdı...
    Sn.Ebcim,

Cümleleri eğip bükmenin bir faydası yok.

Yazınız burada.

Bu yazıyı okuyan, borsa da kazanan olmaz, kumardır, fikri ön plana çıkmıyor mu ?

Bence, sürekli haklı çıkma gayreti yerine öğrenmeye özen gösterseniz daha iyi olmaz mı ?

'Borsanın en sağlam kağıdı' gibi uçuk ifadeler yerine daha dolu birşeyler yazardınız.

7.  Alıntı Originally Posted by Seavoice Yazıyı Oku
    Ben çok net bir şekilde 3 lira olacak diyorum.Kısa vade de tahmin yapıyorum.Ancak uzun dönem de 3 lira kesin olacak diyorum.Dediklerimi saptırma.Sana kıvırma diye bir söz etmedim.Onu sen söylüyorsun.Yahu ne anlamsız yanıt verdin (!)Toto tahmini ,temel analiz (!)..Hadi bizi mahcup et,göster marifetini.Ayrıca yaptığın teknik analizler ne kadar başarılı (!) .

8.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Sn.Ebcim,

Cümleleri eğip bükmenin bir faydası yok.

Yazınız burada.

Bu yazıyı okuyan, borsa da kazanan olmaz, kumardır, fikri ön plana çıkmıyor mu ?

Bence, sürekli haklı çıkma gayreti yerine öğrenmeye özen gösterseniz daha iyi olmaz mı ?

'Borsanın en sağlam kağıdı' gibi uçuk ifadeler yerine daha dolu birşeyler yazardınız.
    Yazıyı bir kez daha oku.Ben teknik analiz yapanlar kazanamaz dedim...

Sayfa 322/916 İlkİlk ... 222272312320321322323324332372422822 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •