Sayfa 631/1001 İlkİlk ... 131531581621629630631632633641681731 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 5,041 - 5,048 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - II

1. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

2. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

3. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

4. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

5. Mehdi'yi beklemeye bekleyin de o arada sizde ne ham kalacak ne de döt kalacak..

Oktar örgütünde Mehdi sevinci
    Adnan Oktarın kediciklerinin son duruşmada ev hapsiyle tahliye edilmesi örgüt için adeta moral oldu. Tahliyelerin Mehdinin gücünden kaynaklandığı propagandasını yapan örgüt, bu şekilde yeniden güç toplama peşinde. Dava avukatlarından Celal Ülgen, Tahliyeler yakın bir zaman sonra ifadelerinin alınacak olması nedeniyle etkin pişmanlık hükümlerinden yararlananların ifadelerini zora soktu dedi.
    https://veryansintv.com/oktar-orgutunde-mehdi-sevinci/
    Son düzenleme : METEPOSTA; 19-12-2019 saat: 22:25.

VİOP'ta işleme açılacak 2 yeni sözleşmenin teminatları ;

XLBNK: 1750 TL
    X10XB: 1110 TL

Likit Banka Endeksi: (Akbnk,Garan,Halkb,Isctr, Vakbn,Ykbnk)

Banka Dışı Likit 10 Endeksi: (Asels,Bimas,Ekgyo,Eregl, Kchol,Petkm,Tcell,Thyao,Ttkom,Tuprs)

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

7. Arkadaşlar günaydın bol kazançlar.

spotta grafiği 5 dakikalık veya saatlik bakabileceğimiz hangi siteler tavsiye edersiniz.

arada mynet te bakıyorduk çorba yapmış.
    TAŞIDIĞIN ŞEYİN AĞIRLIĞINI BİLECEKSİN!..

Motorinin litre fiyatında bugün gece yarısı veya pazartesi gece yarısı itibari ile geçerli olmak üzere 32 kuruş, benzin fiyatında ise 19 kuruşluk bir zammın yapılması bekleniyor.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Sayfa 631/1001 İlkİlk ... 131531581621629630631632633641681731 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •