İngiltere'de Brexit anlaşması kabul edildi
İngiltere'de Brexit anlaşması kabul edildi
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
iş yatırımda sorun mu var bu işlem geçici olarak kapalıdır 7LXMLHISAS03-AP-00- YAZIYOR alım satım yaptırmadı
Kartalın ufukta gördüğünü tavuklara anlatamazsın.
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir
Audi tipinde aslında korunan bir şey yok. Ayna yerlerine kamera konulmuş,sadece görüş alanı artıyor. Kırılırsa daha masraflı duruyor.
Sadece biz yaparsak son nesil yaparız konusuna parmak bastım,ama tahminim aynalar yetişmedi.
Ayağı tamir ettirdiniz mi siz onu deyi verin.
Can ATAKLI nın videosunu da seyretmenizi tavsiye ederim,link vermiştim. Oldukça eğlenceli idi.
goolede her okuduğunuz doğru değil diri vurgulamak istedim.Yazarda onun tuzağına düştü.Maksat üyelerimiz doğru öğrensin![]()
Sn. Nikrece nasır dedi, bistürü ile temizledi arkasından kuru buz ile dağladı, umarım geçer.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
TFF, kulüplerin takım harcama limitlerinde yapılan değişiklikleri iptal etti
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
UEFA, Medipol Başakşehir'e 'asker selamı' nedeniyle kınama cezası verdi.
Kapanan tüm Cafe Trend & Trade başlıkları geçici arşive alınmıştır..
Kapanan başlıklara ulaşmak isteyenler https://www.hisse.net/topluluk/forumdisplay.php?f=98 'den ulaşabilirler.
Yer İmleri