Tele1'de Mansur Yavaş'ı izledim...
Godummu oturttu vallayi....
Namuslu adama hasret kalmışız kardeşim...
Tele1'de Mansur Yavaş'ı izledim...
Godummu oturttu vallayi....
Namuslu adama hasret kalmışız kardeşim...
14-15 Aralık tarihlerinde yapılan Açıköğretim sınav sonuçları açıklandı . Adaylara Sonuçlar Anadolu Üniversitesi web sayfasından ulaşabilirler
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Korucu Kürtler tukaka.!
Oturma eylemi yapan Kürt anneler tukaka.!
Pekiii, kim cici?
PKK/hdp'li teröristler cici.....
Seni de cicini de XXX...
https://veryansintv.com/diyarbakir-a...pidan-kaciyor/
Oktay:"S-400, F-35 ile başlayan süreçte bizi yaptırımlarla tehdit edenler, tehditlerin bizi yerli tasarım ve üretime daha motive edeceğini bilmelidir"
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Adalet Bakanı Gül :
![]()
Terörden Arananlar Listesi'nde 'yeşil' kategoride yer alan terör örgütü DHKP/C'nin üst düzey sorumlularından Oya Aslan yakalandı
2020 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Teklifi TBMM Genel Kurulunda kabul edildi
Başkomutan !
![]()
Yer İmleri