Sayfa 468/615 İlkİlk ... 368418458466467468469470478518568 ... SonSon
Arama sonucu : 4915 madde; 3,737 - 3,744 arası.

Konu: HLGYO - Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by trakyalı Yazıyı Oku
    Değerleme raporları güzel.
    Hazirana kadar %25 bedelsiz, %8 temettü olabilir.
    Y.T.D.
    olamaz değer artışları kar olarak dağıtılmıyor.%5 bedelsiz anca gelir.faiz giderimiz çok bu sene.

3.  Alıntı Originally Posted by magnetic Yazıyı Oku
    Ben beş yıl taşıdım ve sattım, kalanlara bol kazançlar)))
    Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik üstadım. Açıkçası bu kararınıza çok şaşırdım. Ben bilakis tüm portföyü yavaş yavaş buraya kaydırma planları yapmaktayım. Hakkınızda hayırlısı olsun, size de bol kazançlar.

4. Sayın Maydanozcu Kamil ağzınızdan bal damlıyor inşaAllah güzel bi yatırım yaptığımızı bende düşünüyorum,tecrübelerinizden fatdalanıyoruz teşekkürler yaptığınız bilgilendirmeşerden ötürü,inş 2020 biz burda bekleyenlerin yılı olur.

5. İFM projesinin global gerçekliklerle ilgi ve alakası konusunda sayfalarca yazı yazdım üstadım. Bütün bunlar tek tek gerçekleşecek bundan adım gibi eminim. Daha önce de bir kaç kez vurguladığım üzere Brexit konusu bizim için çok önemli, çünkü Londra sermayesi içinde bu karardan rahatsız olan kurumsal firmalar var ve bunlar Berlin, Hong Kong , Dubai gibi alternatif yerler aramaya başladılar. İstanbul, sahip olduğu evrensel değerleriyle hiç şüphesiz bu yarışta çok daha şanslı. Hükümetin bu konudaki kararlılığını da eklemek gerekli.

Bakalım, nasip.

6.  Alıntı Originally Posted by Maydonozcu Kamil Yazıyı Oku
    İFM projesinin global gerçekliklerle ilgi ve alakası konusunda sayfalarca yazı yazdım üstadım. Bütün bunlar tek tek gerçekleşecek bundan adım gibi eminim. Daha önce de bir kaç kez vurguladığım üzere Brexit konusu bizim için çok önemli, çünkü Londra sermayesi içinde bu karardan rahatsız olan kurumsal firmalar var ve bunlar Berlin, Hong Kong , Dubai gibi alternatif yerler aramaya başladılar. İstanbul, sahip olduğu evrensel değerleriyle hiç şüphesiz bu yarışta çok daha şanslı. Hükümetin bu konudaki kararlılığını da eklemek gerekli.

Bakalım, nasip.
    Abi ben alalı 5 yıl oldu kendi kafamda bir fiyat belirledim satmayada niyetim yok istediğim fiyat gelir satarım fiyatı buralara da yazmam ben inandım inşallah olur olmazsa bekleyeceğim çocuklara miras kalır şuanda parayada ihtiyaç yok fazla birşeyde yok ama Ümit dünyası 😀😀😀😀😀

7. 5 yıldır bu hissede duranlar gerçek anlamda İFM projesinin en şanssızları. Bu arkadaşlarım adına çok üzgünüm. 17-25 Aralık, 15 Temmuz, el konulan şirketler, yüklenici firmaların yükümlülüklerini yerine getirememesi...Say say bitmez. Pişmiş tavuğun başına gelmeyen şeyler bu projenin başına geldi desek doğru bir çıkarım yapmış oluruz. Ancak gelinen noktada bir devlet kararlılığı (hükümet demiyorum dikkat buyrun) görmekteyim ve tüm kurum ve kuruluşlar bu projeye hayati önem veriyor.

Ve ben, bu hisse halâ bu fiyatlarda nasıl kalabiliyor anlamakta güçlük çekiyorum. Tek bir izahı var, burada çok ciddi bir şeyler planlanmakta ve bunu planlayan el fiyatları özellikle baskılıyor. TVF'ye ölü fiyatına devredilmez umarım. Hissedeki tek ve en büyük risk bu sayın dostlarım. Zayıf bir ihtimal gibi görünse de böyle bir risk var.

8. Peki dostlar ifm açıldığında,ki sayın Maydanozcu kamil haklı devlet ciddi manada bitirme yönünde kararlı duruyor,bittiğinde halkgyo bütçesine olcak katkısını gelirleri kira vs,tahmin edebilcek ortağımız varmı bizimle paylaşsa.

Sayfa 468/615 İlkİlk ... 368418458466467468469470478518568 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •