Originally Posted by
hkm
Yok hocam gümüşe yatırımın envayi çeşidini öğrendim.Zaten paramın yüzde 70 i gümüşte,benim derdim altın gümüş rasyosuna yatırım yapabilmek.
gümüşün altına göre daha fazla değer kazanacağına bahse giren birisi altını şortlar , gümüşü longlar... pağir tireyd yapar yani... opsiyonlarla da margarinleyebilirsin amma , opsiyonlarda straddle pergel falan da açman gerekebilir pozisyonu tamir etmen gerekebilir , onun için ayrı bir opsiyon ekran veri ekranı sağlayıcısı lazım , o da yurtdışında var.. başka türlü öyle elde kağıt kalem opsiyon hesaplamalarını imkanı yokyapamazsın... kalıyo future kontratlar ile forex piyasası ... ya da londra' da OTC... bunları yapabilecek durumun var mı ki ? ne kadarlık bir bahse gireceksin bir de ? herhalde burada $ 100 bin kertik lik bahse girecem diye komik bir rakam yazmayacaksın di mi? o kadar yazdık boşa gitmesin yazdıklarımız... sen hiç monte carlo ' da seksek oynadın mı ?
Samurayların pirinç tarlalarındaki çay seramonilerinde , çay kaselerinin içine dalıp , suikast için vakit kollayan hain ninjalardık. Hamza Sütbıyık , rasyonel akla atılan imza. İnsanlığın ebedi mutluluğunun anahtarı olacak olan Mazardium EF87 madeni mucidi. Yaşasın !
Yer İmleri