Sayfa 274/999 İlkİlk ... 174224264272273274275276284324374774 ... SonSon
Arama sonucu : 7985 madde; 2,185 - 2,192 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz V

Alıntı Originally Posted by Hamza__Sütbıyık Yazıyı Oku
    oradaki işlemlerin çoğu kendinden kendine zaten öyle ... onun içün sordum.. atıyorum , bir milyonluk gmstr var sizde fakat hesap diyelim telly savalas yarısı , ekran bülbülü öktelenen ışık ın olduğu teb yatırımda , mesela yani... açtınız telefonu finans portföye dediniz ben teb yatırım müşterisi şuayip zühtü telyanak ... heee telefonda böyle sırıtkan bir ifade ile buyruuunn lafını duyacaksınız ( hatta karşınıza çıkan bir hanım ise o buyrunu bayağı böyle bir kahkahamsı bir şekilde de duyma ihtimaliniz yüksek )... he şimdi ne oldu dakka bir gol bir içine bir kurt düştü di mi ; şimdi bu benim teb yatırımda olmama mı sırıttı telefonda yoksa adımla , onur ve gurula taşıdığım aile soyadımı mı mı alaya aldı diye..... ne oldu bi gel git git gel oldu bi an bozuldun tabii... ne diyecen bende bi milyonluk gümüş fonu vardı da onu münasip bi şekilde halletsek ... ne yanıt gelecek acaba ? tey yaaa....
    Valla elbet insanın aklına her türlü şey geliyor baya bağlayınca da yazın o fiyat farkı oluşunca ben biraz rahatladım.Yani adamlar ellerinde lot olmadan misal satış yapabilseler o kadar makas farkı varken aradaki parayı ceplerine indirirlerdi.Zaten 1.900 000 lota çıktı 6 ayda.Alanlar da farklı farklı aracı kurumlar.Bir de 6 aydır bakıyorum net aktif değerinin altında satılan tek lot görmedim.Ama net aktif değerinin yüzde 10 üstünde 3 ay falan satıldı kağıt.Bana güvenilir geldi valla.

2.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Toplayan J.P .Morgan yüzdesel olarak ne kadar artırmış elindeki gümüşleri,hangi tarihte toplamaya başlamış falan hepsi google da var.Az bişi araştırın görürsünüz sn ekşina.Kimbilir belki de çatal bıçak işine gireceklerdir ne dersiniz.)))))))))))
    bakın madem poker moker falan bunları biliyorsunuz , peki ben sizi hiç Colorado ' da hafta sonu toplantılarında ya da bilderberg toplantıları öncesi ısınma turlarında , N.Y. da kıymetli abim güzel insan David'in adasında falan hiç görmedim ? Cambridge toplantılarında da hiç rastlamadım size ? ya da Yale üniversitesi kampüsündeki toplantılarda ? Londradaki klüplerde de görmedim ? kardeşilik toplantılarında da yoktunuz ? j.p. bir taraftan toplarken diğer taraftan kısa pozisyon açmadığını nasıl tespit edeceksiniz peki ?

sizin baktığınız yönde size gösterileni görüyorsunuz ... peki siz başka yöne baktığınızda neler görüyorsunuz ? kapiş ?
    Samurayların pirinç tarlalarındaki çay seramonilerinde , çay kaselerinin içine dalıp , suikast için vakit kollayan hain ninjalardık. Hamza Sütbıyık , rasyonel akla atılan imza. İnsanlığın ebedi mutluluğunun anahtarı olacak olan Mazardium EF87 madeni mucidi. Yaşasın !

Alıntı Originally Posted by Hamza__Sütbıyık Yazıyı Oku
    bakın madem poker moker falan bunları biliyorsunuz , peki ben sizi hiç Colorado ' da hafta sonu toplantılarında ya da bilderberg toplantıları öncesi ısınma turlarında , N.Y. da kıymetli abim güzel insan David'in adasında falan hiç görmedim ?Cambridge toplantılarında da hiç rastlamadım size ? ya da yale üniversitesi kampüsündeki toplantılarda ? londradaki klüplerde de görmedim ? kardeşilik toplantılarında da yoktunuz ? j.p. bir taraftan toplarken diğer taraftan kısa pozisyon açmadığını nasıl tespit edeceksiniz peki ?

sizin baktığınız yönde size gösterileni görüyorsunuz ... peki siz başka yöne baktığınızda neler görüyorsunuz ? kapiş ?
    E maalesef oralara nail olamadık,ama blöfü anlayacak kadar poker masalarında bulunduk .Kafamız az bişi çalışır oyun kuruculardan direk bilgi alamasak da oyunu anlamaya aklımız yeter sn hamza.Bu yıl ben gümüşteyim.Zaten tam da dediğiniz nedenlerle gümüşteyim.Neden kimse gümüşün lafını bile etmiyor ki.2012 de ons 47 dolar bugün 17 dolar garibin kabahati neymiş de bu kadar ceza kesilmiş))))))))))

Zaten yön olarak gümüşü gösterseler kıllanacağım,aksine tamamen gözden uzak tutmaya çalışıyorlar gibime geliyor))))

5. şimdiye dek , yerel yöresel çatışmalar hariç , topraktan çıkan siyah suyun kıymetinden sonra , tarihteki bütün savaşların ana belirleyici ögesi ajda nın 80 de eurovisionda söylediği şarkıda... madem seksenler ;
    çukulata renksiz şarkıcı ( sezen cumhur önal sunuş style ) johnny logan'dan sal bırak gelsin ; What's another year ...

Samurayların pirinç tarlalarındaki çay seramonilerinde , çay kaselerinin içine dalıp , suikast için vakit kollayan hain ninjalardık. Hamza Sütbıyık , rasyonel akla atılan imza. İnsanlığın ebedi mutluluğunun anahtarı olacak olan Mazardium EF87 madeni mucidi. Yaşasın !

Alıntı Originally Posted by METEPOSTA Yazıyı Oku
    Dışarıdan borç bulunamadığına göre Kanal İstanbul böyle salmalarla yapılacaksa an gelmiştir,
    zurnanın zırt dediği yerdeyizdir..

https://www.youtube.com/watch?v=-2UPqBNy_W8
    Çok tehlikeli söylemler bunlar. Hatta bu tip söylemler suç teşkil ediyor. Kaynak neymiş Ankara’nın öbür yakasından gelen fısıltılar.
    Cem Yılmaz’a sormuşlar esprileri nereden buluyorsunuz? Kaynak gösterebilir misiniz?
    Cevap: Kaynak gösteremem çünkü üzerinde oturuyorum. Veya kaynak gösteririm ama tutup yanlardan açmam.

Mevduat sahiplerine ek vergi mümkün değildir. Herkes söylemlerine dikkat etsin.

7. Geçmiş sayfalarda Altın/Gümüş rasyosu nasıl shortlanır diye sorulmuş. Şu şekilde oluyor.
    Herhangi bir aracı kurumda yurtdışı türev hesabı açılır.
    Comex E-mini Gold kontratında 1 adet short,
    Comex E-mini Silver kontratında 1 ve E-micro silver kontratında 2 adet long.
    Böylece yaklaşık 75'er bin USD büyüklüğünde altın kısa ve gümüş uzun pozisyonları elde edilmiş olur.
    Bunları taşımak için de yaklaşık 7500 USD teminat gerekir.
    --Kişisel görüşlerim olup, yatırım danışmanlığı tavsiyesi değildir

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Bugün piyasa kapalı iken Avrupa da gezmeye değer yerleri konuşalım. Önceden gezip, gören tavsiye verebilecek, önerisi olanları dinleyelim. İş bankası, Avrupa da trenle seyahat olanağı sağlayan InterRail Global Pass bileti hediye etti. Şimdi önümüzdeki 2020 yazı için 30 günlük bir avrupa gezi planı yapmak gerekiyor.
    is bankasi neye istinaden bu hediyeyi verdi?

Sayfa 274/999 İlkİlk ... 174224264272273274275276284324374774 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •