Hamza sütbıyık burjuvalardan değilse bile adam ya tiyatrocu ya da sinema sanatçısı filan , sanalda bir rolü bile tutarlı oynamak zordur. Bence rol yapıyorsa bayağı başarılı. Bu işler belli olmuyor, yıllar önce bir pamukkale otobüsünde Çankırı-ankara arasındaydık, terminalden 3 km filan ötede üstü başı una bulanmış yaşlı bir adam el etti.Otobüs durdu,Adam yer sordu. Muavin gülerek dayı bu halde binemezsin yolcular rahatsız olur benim başım ağrır hadi git işine dedi. Şöfor daha da hiddetli ya dayı bi haline bak arabayı mahvedersin bu pislikle dedi. Adam ceketinin cebine uzandı bir cek defteri çıkardı, ulan bu otobüsün 0 ı kaç para dedi? Muavin saf saf 41 milyar ne olacak ki dedi.Bunun üstüne adam 42 milyarlık çek yazayım yolcularda siz de ****** olun gidin otobüse ben şöfor bulurum dedi.Millet aynen şok. Ya dalgamı geçiyon lan dedi şöför neyse gittik. Adamı almadılar.Sonradan öğrendim ki o ihtiyarın 2 un fabrikası varmış o gün kamyonlarından biri yolda kalınca acil otobüse el kaldırmışmış.Yani bu devirde kimin ne çıkacağı çok belli olmaz.