Sayfa 469/615 İlkİlk ... 369419459467468469470471479519569 ... SonSon
Arama sonucu : 4915 madde; 3,745 - 3,752 arası.

Konu: HLGYO - Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by Münür ceylan Yazıyı Oku
    Abi ben alalı 5 yıl oldu kendi kafamda bir fiyat belirledim satmayada niyetim yok istediğim fiyat gelir satarım fiyatı buralara da yazmam ben inandım inşallah olur olmazsa bekleyeceğim çocuklara miras kalır şuanda parayada ihtiyaç yok fazla birşeyde yok ama Ümit dünyası 😀😀😀😀😀
    Konuya tam olarak satma yönüyle de bakmamak lazım üstadım. Ha, çok agresif bir fiyatlama görür ve iş eldeki kuş daldaki kuş hikayesine döner onu bilemem. Bende çakarım hiç bakmam. Ancak sayın Devidas üstadımın da sorduğu ve merak ettiği konu üzerinde ciddi düşünmek lazım bana sorarsanız. Bu proje bittikten sonra satılacak birimler olacak mı, varsa kime nasıl bir fiyatlama ile satılacak, kiralama yapılan yerlerden elde edilmesi muhtemel gelir nedir vs bir soru sorunun cevaplanması gerekecek.

Hissemiz, elde ettiği geliri gerek bedelsiz gerekse de temettü şeklinde ödemesi nedeniyle hiç tereddütsüz uzun vadeli yatırım yapılabilecek türden bir şirkete ait. Ve bence portföylerde (kişisel risk algısına bağlı olarak) belirli oranlarda muhakkak bulundurulması gerekli. Kişisel görüşlerim olup yatırım tavsiyesi değildir dostlarım.

2. halka arzdan bugüne bakınca % 60 ekside yılanoğlu bazında... senelerce kademeli alanın bile maliyetlerinin yüksekte olması lazım...
    bu arada geçip giden zaman içinde parayı başka hisselerde döndürmenin de önünü kesmiş oluyorsun... uzak ufuklara bakmaktansa bugün lokantada çıkan menüye fırsatlara bakmak varken ...
    Samurayların pirinç tarlalarındaki çay seramonilerinde , çay kaselerinin içine dalıp , suikast için vakit kollayan hain ninjalardık. Hamza Sütbıyık , rasyonel akla atılan imza. İnsanlığın ebedi mutluluğunun anahtarı olacak olan Mazardium EF87 madeni mucidi. Yaşasın !

3. İşte bu nedenle portföy diyoruz üstadım. Akıllı bir yatırımcı, tüm varlığını asla ve asla tek bir yatırım enstrümanında değerlendirmez. Faiz, altın, hatta benim son günlerde ilgi alanıma girmeye başlayan Bireysel Emeklilik Sistemi yani BES. Bu tür çeşitlendirmeler muhakkak yapılmalı ve dönem dönem buradaki ağırlıkları azaltmak ya da artırmak suretiyle uygun stratejiler üretilmeye çalışılmalıdır. İşler yolunda gitse ve ilk söz verildiği gibi İFM projesi yıllar önce tamamlanmış olsaydı şimdi yazılanların hiç biri yazılmıyor olacaktı.

İşin içerisinde hükümet hatta devlet de olsa, piyasanın her zaman risklerle dolu olduğunu akıldan çıkarmamak gereklidir. Ve buradaki paydaşlar, bu gerçeği acı bir tecrübe olarak yaşadılar maalesef.

2003 yılından beri borsadayım, hemen hemen hergün trade ederdim, bu süreçte hem kazandım hem kaybettim, sonra baktımki yoruldum ve karı zararı topladım, onca yıl bankalara akar etirdiğimin farkına vardım, meğerse komisyoncuları zengin etmekten başka bir şey yapmadım. Kısa vadeli, al sat vs bana bir halt kazandırmadığını aksine çok zarar ettirdiği i fark ettim ve 2014-2015 tüm yatırımını buraya yaptım. Malum borsada ky için en güvenli strateji Uzun vade yatırımcısı olmak, bu süreçte hem topladım hem bankaları zengin etmeyi bıraktım hem de kafam rahat etti. Şuan her ay maaşımdan arta kalanla aldığım Hlgyo karım hatırı sayılır seviyeye geldi. Maliyet yıllar içinde küçük te olsa verilen bedelsiz ve temetyülerle düştü, en dipten 0.60 tan bile aldım. Maliyetim şuan 0.72. Demem oki tamam hala zarardayım ama psikolojim düzeldi, borsaya yatıp kalkmıyorum, çakalları komisyonlara zengin etmiyorum, 5 yol önce belli bir hikaye için girdiğim hissede sona yaklaştığımı düşünüyorum. Bu süreçte muhakkak ki kaçırdığım fırsatlar oldu ama kafam rahat.. 2022 ye de bir şey kalmadı bakalım daha neler göreceğim. .

5. 2 değerleme raporu daha geldi.
    2019 yılı bilançoda yüksek gelirse, şubat ayında 2 liraya ulaşırız belki.
    Bedelsizin ve temettünün de ne kadar olacağı o zaman belli olabilir.
    YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
    Burada paylaştıklarımdan dolayı trakyalı ve hissenet sorumlu tutulamaz.

Hareket, berekettir..
    En Güçlü İki silah "Sabır" ve "Zaman" dır. Yazdıklarım beni bağlar; Kesinlikle yatırım tavsiyesi olarak algılanmasın.

Bugün Tarihinin en yüksek seviyesini test etti..
    En Güçlü İki silah "Sabır" ve "Zaman" dır. Yazdıklarım beni bağlar; Kesinlikle yatırım tavsiyesi olarak algılanmasın.

8. 1,40 kapatsın artık.
    YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
    Burada paylaştıklarımdan dolayı trakyalı ve hissenet sorumlu tutulamaz.

Sayfa 469/615 İlkİlk ... 369419459467468469470471479519569 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •