Sayfa 17/31 İlkİlk ... 7151617181927 ... SonSon
Arama sonucu : 247 madde; 129 - 136 arası.

Konu: Viop takip

VİOP__ ilk etapta destekler 137.050__ 136.900__ 136.650

dirençler__ 137.900__ 138.575 ve _____otoban_________________________

destek ve dirençler kesinlikle çin malı değildir. bunda şüphem yok ama yukarı aşağı destek ve direnç olarak çalışacağı ve çok oynayacakları için oyunun oturmasını bekleyerek hemen atlanmamalı. ben sabah yine 12 ay varantları ile boğuşacağım için şimdiden yazayım dedim. bol şanslar
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

insan uykuyu alıp gece kuşu olunca kendine meşgale arıyor. bende yine hisse karıştırayım dedim ama adı piyasada nasıl olsa borsa yükseliyor yükselecek al birini tut algısı olduğu için vazgeçtim.. ama bana göre işin aslı o değil. öncelikle borsa 120 olacak 150 görecek böyle bir tahmin yapabilir ama kimse garanti veremez buna.. nasıl olsa yükselecek kafası ile zirvesini tamamlayıp dönen bir kağıda takılırsınız, artık yıllarca bekle dönecek diye.. kaç kişi farkediyor bilmiyorum ama bende yükseliş ümidi taşıyan birisi olarak yinede zirvesini tamamlayamamış kağıtları tercih ediyordum. yani ezbere ahmet mergen onu dedi, nuri sevgen bunu dedi diye, bodoslama hareket etmeyecektim ama neyse kısmet değilmiş. herkesin kendisini anlattığı bir ortamdada olması mümkün değil zaten.. ulan çürük hasan... https://youtu.be/dL7clnCCGo4
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

borsa böyle bir şey işte biki saat uyku ile tekrar iş başı

viop__ 900 geçildi üstünde 600 puanlık bir boşluk olmasına rağmen almıyorlar. onlarında vardır bir bildiği

varant"da 31.12 vade sonu olmasından dolayı biraz daha sıkıntılı günler yaşayabiliriz ama ben asıl "bim" e dikkat çekmek için yazıyorum. çünkü bu kağıdın diğer kafa kağıtlarına göre daha fazla gidecek yolu var diye düşünüyorum. belki biraz yorabilir ama bana göre her satıcılı durumlar alım fırsatı olur. mesela 46.22 desteğe göre hareket edilebilir. ama korkmadan isterse daha ucuz versin alırız sorun yok

"BİM"i hani vadeli madeli bir şeyler yapıyosunuzya.. onun için yazdım. değilse hisse olarak yüzlerce kağıt arasında neler bulunur neler

YESIL__ uygun bir yerden kıstırıp alsak aceba önümüzdeki günler yeşil, yeşil, bakarmıki diyorumda.. bakarmı bakar gözlere baksana bir ucundan tutalım bakalım artık bu kucağa gelirkenmi olur yoksa fişeklerkenmi kısmet artık.. YESIL hisse yani

SMART__ çeşit olsun ama kucağa gelirse. arkasından koşmam adetim değil

Sayfa 17/31 İlkİlk ... 7151617181927 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •