sayfa pazar yerine döndübir ıspanak yok. onuda zehirlenmeyin diye koymuyorum. kıymetinizi bilin
![]()
sayfa pazar yerine döndübir ıspanak yok. onuda zehirlenmeyin diye koymuyorum. kıymetinizi bilin
![]()
“İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers
AVGYO__ kulağından tuttuğumu atıyorum sepeteama kucağa gelecek..hani nasıl olsa yükselir diyorlarya.. sizde alın nasıl olsa ne alsak yükselecekmiş
çeşidi tamamladık bu kadar yeter
“İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers
VİOP__ destek yazamayacağım çünkü aşağısı bom boş nereden döner izlemeden bilemem. ancak satış düşünen biri bunu direnç"e göre uygularsa daha mantıklı olur
dirençler__ 138.575__ 139.175 bol şanslar
adam ne gaz veriyor amadoğruyuda söylemek gerekirse piyasada 120... 150... 200 telauz edende buydu... herkes bunu gazı ile beklenti içine girdi..bakmayın siz yok şöyle düşünüyorumda, yok böyle düşünüyorumda, gibi söylemlere. hepsi masal. eğer piyasa bir sussa herkes sudan çıkmış balığa döner
https://youtu.be/v1umjhxuIPs
şaka makada bende ahmet mergen gibi düşünerek tepede seyreden kağıt yazmıyorum. az çok aşağılarda sayılabilir getirisi olabilecekleri tercih ediyorum. demekki aklın yolu birmiş...ama ben yüksek yüksek tepelere ev kuracağım derseniz ne motor kalır nede kaporta![]()
Viop__ destekler 137.550___ 137250
GARAN__ direnç 11.07 geçilmesi ile alımlar devam eder
tut şunun ucunu döşeyelim abi
https://youtu.be/s9efSm2dx0Y
Yer İmleri