Sayfa 26/268 İlkİlk ... 1624252627283676126 ... SonSon
Arama sonucu : 2143 madde; 201 - 208 arası.

Konu: ASUZU - Anadolu Isuzu

1.  Alıntı Originally Posted by Perception Yazıyı Oku
    Günaydın,yine 15 TL ye kadar ele verdiler...Bugün yeniden eksiye döner ise şaşırmam doğrusu,bir beklenti ile güzel mal yediriyorlar...uçacak kaçacak hesabı,bu hissenin beklentisi bittiği anda en az %-4 geri gelir...yarın ne demek istediğimi göreceksiniz..üst tarafta satış kademeleri dolu...kimse cesaret edip mal alamıyor çünkü kafalarına vuracaklar...sürekli geri çekilip bir yerde bekliyor.Tahta yapıcı müthiş akıllı bir adam,alt tarafı sağlamlaştırayım derdinde ama satıcılar kar'da zaten tutamaz hisseyi...o da biliyor ve herkesten önce yarın için satışa geçecektir...
    İnşallah daha yukarılara gider de ben utanırım..yine saat 14:30 a dikkat edin +10 kademe zıplatıp yine ele verecekler...aşağı çekerek dökmeyi tercih ediyor...görüşmek üzere...

SM-J700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Aynen katılıyorum. Bugün yarın sert hareketlere gebe. Yeni girmek cesaret ister. Beklenti iki yıl önceki gibi zirvelerden verip geldiği yerlere doğru indirmek. Ama ters kağıt olduğu için ne teknik, ne haber çok etkili değil. Sadece izlemekte fayda olur.
    Karakterinizi değil,
    Paranızı kaybedin.

2. Karakterinizi değil,
    Paranızı kaybedin.

3. Karakterinizi değil,
    Paranızı kaybedin.

4. Ancak iki yıl önceki durumdan farklı olarak hissede eskiye kıyasla KY pek kalmadı.
    Karakterinizi değil,
    Paranızı kaybedin.

5.  Alıntı Originally Posted by klavye99 Yazıyı Oku
    Ancak iki yıl önceki durumdan farklı olarak hissede eskiye kıyasla KY pek kalmadı.
    bu hisse özelinde kaç paralık hissesi olan ky sayılır , kaç paranın üstünde olan by sayılır

6.  Alıntı Originally Posted by hissedar01 Yazıyı Oku
    bu hisse özelinde kaç paralık hissesi olan ky sayılır , kaç paranın üstünde olan by sayılır
    72 saatini burayı izleyerek geçirenin 1 miyon lotu olsa da KY dir)
    Karakterinizi değil,
    Paranızı kaybedin.

7. Evet hisse zaten çok sığ bir hisse... dediğiniz gibi ky'nin çok fazla hissesi yok...bugün için yine hacim düşük...bir yere geliyor bekliyor...alıcı olsada kafasına vursak der gibi...normal bir günde birisi çıksa 100-150 bin adet hisse alsa tavana yaklaştırır...terside felaket olur zaten...
    Eğer gidecekse bu akşama kadar gider,gitmezse özellikle yarın negatif yönde çok terse yatırırlar...

8. Ben tahta yapıcı olsam hisseyi 15 üstüne atardım,yarın alım yapacakları da 15 üstünde satışla mal sahibi yapardım...ama tersini düşünüyor..ters algıyı yönetiyor şu anda...
    Vestel'i takip ediyor gibi...Eğer Vestel giderse hissenin önünü açacak...
    Ne yapacaksa bugün 14:30 dan sonra seans sonuna doğru yapacak...
    Hacim hala çok düşük...dikkat...

Sayfa 26/268 İlkİlk ... 1624252627283676126 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •