Sayfa 109/1001 İlkİlk ... 95999107108109110111119159209609 ... SonSon
Arama sonucu : 8002 madde; 865 - 872 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI III ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

Alıntı Originally Posted by taysan Yazıyı Oku
    hissesiz fonları daha çok tercih ediyorum

hisse batarsa tabii fon da sallanır. ama diğer enstrümanlardan dolayı anladığım kadarı ile takasbank güvencesinde oluyoruz. fonu arz eden kurum batsa bile .
    Aynen oyle...bizim fonlar takas bankta blokeli...sanirim mevduattan daha garantili😀😀
    Ya sana birsey diyeyimmi
    O yillar bitti
    Bu ulkede ne bankanin batmasina izin verirler ne yatirim kurulusunun...kalin yazdigim kismi iyi anla😀

Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Esra laf olsun diye yazip gitme. Kurdugun siteye uyemi cekiyorsun? Faydasi oluyormu bu yontemin?

Sitende potfoyunu yazmissin yuzde 0.5 degisken fonun varmis. Hani korkutmaya basladi demissin ya neyden korkuyorsun hepi topu 0.5 gibi bir payin var....
    1 m para olsa 5000 lik fonun var demektir. Aman ne korkutucu...laf olsun diye yazdigin okadar belliki anlatamam...
    Bu asabiyet neden anlamadım

Site zaten blog orada temettü için uzun vade bilgi vereyim gayreti var zaten bir menfaat peşinde değilim şükür ihtiyacım da yok. İşlerimden dolayı vaktim de yok zaten güncelleyemiyorum.

Orada verdiğim oranlar değişken. Sadece o günü yansıtıyordu. Aldığım hisselerin bazıları %100 yaptı (BOLUC vb.) onlardan yarı yarıya çıktım maliyeti sıfırladım, vadeliden bazı yerlerde çıktım ve fona aktardım, GPG ve TCD ile şimdilik yola devam ediyorum. Biraz da HKV ve FIL var. Onlar da günlük her an al-sat yapma meblağ.

Fon takibim zayıf ve sadece fikir alayım diye yazıyorum arada ama tepkiye anlam veremedim. Ayrıca farz edelim benim param az ve 5000 TL'lik yatırım yapabiliyorum bunun aşağılanacak bir tarafı mı var, insanlara mal varlıklarına göre mi değer veriyorsunuz, burada mal varlığı mı yarıştırıyoruz?

Benim için hayatta en değerli şeyler sağlık, zaman ve bilgidir. Bunlar olduktan sonra parayı her türlü kazanırsınız. O yüzden çok fazla hırs yapmayın bence. Her şeyi para ve menfaat olarak da görmeyin. İnanın hayat bu kadar hırs yapmaya değmez.
    Paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir. Kendi aklınıza ve tecrübelerinize göre yatırımlarınıza yön veriniz.

Alıntı Originally Posted by esramarka Yazıyı Oku
    Bu asabiyet neden anlamadım

Site zaten blog orada temettü için uzun vade bilgi vereyim gayreti var zaten bir menfaat peşinde değilim şükür ihtiyacım da yok.

Orada verdiğim oranlar değişken. Sadece o günü yansıtıyordu. Aldığım hisselerin bazıları %100 yaptı (BOLUC vb.) onlardan yarı yarıya çıktım maliyeti sıfırladım, vadeliden bazı yerlerde çıktım ve fona aktardım, GPG ve TCD ile şimdilik yola devam ediyorum. Biraz da HKV ve FIL var. Onlar da günlük her an al-sat yapma meblağ.

Fon takibim zayıf ve sadece fikir alayım diye yazıyorum arada ama tepkiye anlam veremedim. Ayrıca farz edelim benim param az ve 5000 TL'lik yatırım yapabiliyorum bunun aşağılanacak bir tarafı mı var, insanlara mal varlıklarına göre mi değer veriyorsunuz, burada mal varlığı mı yarıştırıyoruz?

Benim için hayatta en değerli şeyler sağlık, zaman ve bilgidir. Bunlar olduktan sonra parayı her türlü kazanırsınız. O yüzden çok fazla hırs yapmayın bence. Her şeyi para ve menfaat olarak da görmeyin. İnanın hayat bu kadar hırs yapmaya değmez.
    Binde 5 lik portfoy degisken fon icinmi korkuyorsun dedim 1 sayfa yazmissin.
    Demek hisse yoguna koysan uyuyamayacakmissin😀😀😀😀

Ikincisi ise yasiniz kac bilmiyorum ama sunu unutmayin. Yaniliyorsunuz bu hayatta hersey paradir...kafani kaldir bak. Etrafinda menfaatini gozetmeyen biri var mi???😀🤔

Imzana sitenin adini koy
    Guncel portfoy bilgim yaz
    Sonra yok efendim orasi guncel degil
    Ya sen kendi imzanla celisiyorsun...

5.  Alıntı Originally Posted by paravarhuzurvar Yazıyı Oku
    son kalan tte lerim + ya geçti vedalaşma zamanı benim için.
    Teknoloji hisseleri dip bugün ,incele ve karar ver

ALE-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alıntı Originally Posted by Mel1005 Yazıyı Oku
    Teknoloji hisseleri dip bugün ,incele ve karar ver

ALE-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Mel ustadim kacirmissin sanirim
    Verdi kararini
    O da bizim safa gecti 😀😀

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    35.5
    Gönderi
    578
     Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Anam anam
    XTKJS ye oyle bir tecavuz varki
    Hisseler birakin nolur diyor...
    TTE tamamdir...

FID aslanim ya cok iyi gidiyor...

TCD yogun bakimda diyalize bagladilar...
    https://www.tefas.gov.tr/FonAnaliz.aspx?FonKod=FID bu fonmu dedigin yoldaşım buna geceyimmi 50k ne dersin iyi baya

Bu tcd bugun eksi getirmezse portfoyu degismis demektir.

Fidle tcd sepeti yapan aklimi seveyim...

Sayfa 109/1001 İlkİlk ... 95999107108109110111119159209609 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •