Sayfa 110/1001 İlkİlk ... 1060100108109110111112120160210610 ... SonSon
Arama sonucu : 8002 madde; 873 - 880 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI III ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

Alıntı Originally Posted by OKTAY Yazıyı Oku
    https://www.tefas.gov.tr/FonAnaliz.aspx?FonKod=FID bu fonmu dedigin yoldaşım buna geceyimmi 50k ne dersin iyi baya
    Oktay hocam
    Evet budur.
    Gec gecme diyemem
    Ama bende yuzde 50 mevcut.ytd

Portfoy durumun

90 k tcd
    90 k fid
    20k tpf
    200 k kvba

Hergun 10k tcd 10k fid alinarak devam edilmektedir...ytd...syg.

Yarismaya AED katilmis gozumuzden kacmis. Bakin isterseniz...ytd

4.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Hayrani ustadim goruyormusun onsla dolarin guresini...ons yarin silkme yapacak...tarzlari grokoromen oldugu icin tuş yapamadi henuz...😀😀😀😀
    üstadım dolar da güçlü duruyor. daha önce de dediğim gibi daha önce güçlü direnç olan 5,94, şu an güçlü destek oldu. burası tam olarak kırılmadan ortam rahatlayamıyor. özellikle 5,90 altına geçilmesi, daha da önemli. varsın 80'lerde takılsın. borsa için bu da yeterli. bu arada mps de bu durağanlıkta iyi gidiyor gibi. katılım fonlarının hep kötü yönetildiğini düşündüm bu zamana kadar. mükâfatın kira fonları da kötü aslında ama bu mpf'yi nasıl başarılı yönetiyorlar hayret ediyorum. ve de en önemlisi, bu başarı, bundan sonra da devam eder mi? fon içeriklerini iyi inceleyip araştırmak lazım

5.  Alıntı Originally Posted by traderpanda Yazıyı Oku
    eib 3. günüde 0,0 bilmem kaçla kapattı
    ya bu eib de tam benim gönlüme düştü, daha arkadaşlık dahi teklif etmeden durağanlaştı. nereye gönlüm düşse kurutuyorum. bi ara acc ile izdivaç yaptık o da kurudu. şimdi sırada mps var. bu günlerde gönlüme mps de düşmeye başladı

Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    üstadım dolar da güçlü duruyor. daha önce de dediğim gibi daha önce güçlü direnç olan 5,94, şu an güçlü destek oldu. burası tam olarak kırılmadan ortam rahatlayamıyor. özellikle 5,90 altına geçilmesi, daha da önemli. varsın 80'lerde takılsın. borsa için bu da yeterli. bu arada mps de bu durağanlıkta iyi gidiyor gibi. katılım fonlarının hep kötü yönetildiğini düşündüm bu zamana kadar. mükâfatın kira fonları da kötü aslında ama bu mpf'yi nasıl başarılı yönetiyorlar hayret ediyorum. ve de en önemlisi, bu başarı, bundan sonra da devam eder mi? fon içeriklerini iyi inceleyip araştırmak lazım
    Bence guresi ons alacak izleyelim 😀

Mps ye guvenmiyorum.
    Yukselisini ise tte gibi portfoyune doldurdugu yazilim hisselerinin aralikta iyi prim yapmis olmasina bagliyorum. Dagilimin cogu yazilim...

7. 25 bin tl ile fon alıyorum benden aşağıda alim satım yapan var mi

Param yok kafam rahat 25 bin tl"
    Param yok kafam rahat

8.  Alıntı Originally Posted by mogola Yazıyı Oku
    25 bin tl ile fon alıyorum benden aşağıda alim satım yapan var mi

Param yok kafam rahat 25 bin tl"
    tabiki var

Sayfa 110/1001 İlkİlk ... 1060100108109110111112120160210610 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız