selamlar ağa bakıyorum baya baya burda mal toplamışsınız bende bir arkadaş tavsiyesi ile 0,31 kuruşlarda iken 100 tane almıştım satan yoktu ama iki üç gün ısrarla emir yolladım sonra bir 100 daha aldım ama zor mal veren yok birileri götüyor ama kim bu toplayanlar bilmedim onca hisse kaç kişinin elinde piyasada çok ta hisse yok gibi ama geldiği yerde kim sattı kim aldı da buralara hızlı düştü neler oldu fabrikanın hikayesini biliyormusunuz biraz bilgi verirmisiniz rica etsem

Originally Posted by
Hatİp Ağa
Metin metin tekin cetinsin değil mi komşu köyden?
Ağalar kısa ve orta vadede sip ten tek fiyattan çıkış i aklımıza getirmeyelim.Bu uzun bir süreç .Zaten de karlılık ve büyüme gelsin varsın biz sip te olalım.Mesela yibitas çok karlı olduğu dönemde çok verimli biçimde temettü ödemesi yaptı.Bir de sürekli işlemde açığa satış ,brüt takas gibi sebeplerle spekler çok profesyonel ky silkeliyorlar .Tek fiyatta bu çok zor olmakta .Bu yüzden ben tek fiyatın ky yi koruduğuna inanıyorum.
AT yarışı Gibi borsa dan Tüyo bekleyenlere yatırım tavsiyesi içermez yazdıklarım öngörülerim arkadaş sohbeti düşünmek gereklidir almak satmak size aittir çünkü para sizindir ..
Yer İmleri