7.5 benim icin de makul bir hedeftir , kademe analizinde usta degilim ancak gozlemledigim kadariyla Cok bariz bir baski var , hacimli baski ne anlama geliyor ustadlar cok daha iyi bilir
Uzun vadede öngördüğünüz rakamlar nedir? Önümüzdeki günler artık talep enflasyonunu engellemek için Türk lirasında ufak bi değer kaybı yaşanabilir . Doların yavaş yavaş 6’nın üstüne oturması ve Soda’nın dolar bazlı dip yapıp artık dolar bazlı da kazandırması gerektiği dönemde şahsım 12-24 ay vadede 1.4-1.6 $ ve çift hane beklentim mevcut , şahsi beklentim olup asla yatırım tavsiyesi değildir .
Sirkete all in yaptim ama cigerini anlamam uzun surecek gibi , kagitlarimi genellikle aldiktan sonra daha derinlemesine inceliyorum, soda da umarim her sey disardan gorundugu gibidir , isim isim yonetim kurulu ve benzeri alt satirlari okumak sektoru iyice masaya yatirmam lazim gercekci hedefler icin , amerika mevzusunun etkileri neler olur , cinerle iliskiler nasil Bunlari inceledikten sonra hedef fiyati daha rahat belirlerim
Yucin gelse bi guzel uzun uzun anlatirdu.. Zamaninda balikesire gidip elyaf fabrika insaatinin bekçisiyle konusmus, arsasinin resmini cekip buraya koymuştu, sonra sise 8lira oldu.
Tek hatasi soda satilmaz alinir demesiydi, ordan bir dustuk, paat 5,5 larda aldik solugu.
Eski forumda vardir yazilari, roman gibi ard arda uzun uzun yazilari vardi, arada onlari alinti yapip one koyardi ki bizim.balik hafizamiz tazelensin.
Halkb'da trendhound, burda yucin abi gibi insanlarin yazdiklari bana ogretti ki biz hisse alirken umut satin aliyoruz..
Alti ustu hisse almissim ama trendhound masal tadinda hisse icin guzel bir gelecek cizince o acligimin farkina variyordum.
Sonra halkb acikladigi temettuyu odemekten vazgecip, temettu miktarini 15 kurusa dusurunce uyandum.
batik krediler %2lerden %6lara cikmis, kari erimişti, bilmedigimiz siyasi erkler eliyle kredi dagitilmis, aktif kalitesi dusmustu..
Neyse ki trendhound dan ogrendigim, dusen hissede ek alim yapmama prensibini halkb da uygulamistim, o beni kurtardu bataktan.
Tebrik ediyorum, başarılarınızın devamını diliyorum. Zaten Soda'da kampanya var, önce al sonra öde. Önce al, sonra araştır, kervan yolda düzülür.
All in alırsın işinize gelmezse all out ya da step by step kaçars pardon çıkarsınız.
Burdaki arkadaşlar şirketteki faks makinasının kartuşuna, tonerine kadar yazdılar yalanım varsa terbiyesizim ama en yenileri ben olmama -ki 2 yıldır az çok tanıyorum şirketi- burdaki eskiler bile hala daha tam olarak tanıyoruz demiyorlar. Lodos yemiş palamut gibi yapar adamı Soda. Kadınlara dokanmaz, çok saygılıdır.
Warren Bafıt yatırımcı görsün işte. Yüzlerce sayfa değerleme raporu, sektör raporu, bilanço, gelecek kurgulaması, olası risklerin lineer dağılımı tablolarını okuyacak da yatırım yapacak da ölme eşeğim ölme.
Biz önce hisseyi alırız sonra araştırırız. Çünkü biz, çünkü bizzz, neyse. Hayırlı olsun.
Yani şöyle 2 ayda bir kafama esince Soda'nın grafiğine bakardım, gözüm yemezdi kapatırdım grafiği, yine aynı şekil açtım sayfasını hisse ölü taklidi yapıyor gibiydi direk daldım. Tamamen heyecanla rookie bir ky gibi hareket ettim diyebiliriz, neyse ben araştırıp olayı çözene kadar uçar diye girdim, gelin görün ki 5.75'ten aldıklarımı bırakamıyorum bağımlısı oldum, değişik bir hisse. 13 aralık 2020 saat 13:13:13'e kadar tutarsam bence başarılı bir iş yapmış olacağım.
Yer İmleri