Originally Posted by reha kaya Telefona böyle bir mesaj neyim gelmiş, günlük 3.500 gayme aylik 105 kaat eder, Allah bereket versin, bir de ne halt edecemizi yazsalarmış iyiymiş. Bay üye olarak alınacak diyor. Çalışan-memur işçi değil üye yapıyorlar.Elde etmek falan diyor. Ben kıllandım. Uzak durmakta fayda var.
Originally Posted by nikrece Var aslında, geçen ablamızın her türlü meziyeti yazıldı bir bıdık konusu açılmadı. Çiller ablamızsa, fazla bayat o konu.
DOLAR 5 GAYME OLACAK! Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Erdoğan: Nihai hedefimiz Antarktika'nın geleceğinde söz sahibi olmaktır
Bir ülkede yalakalığın getirisi, dürüstlüğün getirisinden fazla ise, o ülke batar. Montesquieu
Originally Posted by nikrece GEÇEN gigola olmak için para verenleri öpmüşler diye bir haber vardı.AMAN DİKKAT uymayın bunlara Uyacak göz varsa tabiki, acaba bunlara para kaptırmak için, suzmeligin kaçıncı kademesine ulaşmak lâzım ki?
Originally Posted by EGEDUK Bay üye olarak alınacak diyor. Çalışan-memur işçi değil üye yapıyorlar.Elde etmek falan diyor. Ben kıllandım. Uzak durmakta fayda var. Şakamı yapıyorsunuz, dolandırıcılığa çıkmışlar çarpacak adam arıyorlar.
Originally Posted by uzay44 Erdoğan: Nihai hedefimiz Antarktika'nın geleceğinde söz sahibi olmaktır Valla Suriye, Irak, Irak, Afganistan, Somali gibi ülkelerden uzak dursun da, ne yaparsa yapsın. Isterse bütün Antartikalilara TC vatandaşlığı versin, zaten topu topu 5 bin kişiler.
Originally Posted by uzay44 Erdoğan: Nihai hedefimiz Antarktika'nın geleceğinde söz sahibi olmaktır Güzel hedef,keşke lafta kalmasa. Kim bundan gurur duymaz ki. Sanıyor buna da muhalefet yapacağız zahir.
Originally Posted by reha kaya Valla Suriye, Irak, Irak, Afganistan, Somali gibi ülkelerden uzak dursun da, ne yaparsa yapsın. Isterse bütün Antartikalilara TC vatandaşlığı versin, zaten topu topu 5 bin kişiler. AMA tek katlı iglo yu iki katlıya çevirmek var.Rant işi var işin ucunda. Büyük düşünmek lazım
Forum Rules
Yer İmleri