Sayfa 173/1001 İlkİlk ... 73123163171172173174175183223273673 ... SonSon
Arama sonucu : 8002 madde; 1,377 - 1,384 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI III ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by manevracı Yazıyı Oku
    Tcd 0.31 gmr 1.16
    Tcd sacmalamaya basladi...
    aylık ve üç aylıklara baktığımızda tcd ile gmr getirileri hemen hemen aynı. bu durumda da stopaj avantajı devreye girer ve bu şekilde hesapladığımızda ise üç aylıkta gmr, tcd'yi geçer. sizin iletinizden sonra baktığımda gmr'nin stopaj avantajı sayesinde tcd'ye bir puandan fazla fark attığını görüyorum. tabi haksızlık yapmamak adına tcd'ye ayrı bir parantez açmak lazım. adamlar son bir yılda tam bir destan yazdılar. ama diğer yandan da 4 ay önce on milyonlarda seyreden portföy, şu an 210 milyonu geçmiş. bu yüzden de tcd'de geçen yıldaki kadar yüksek bir getiri, şu şartlarda zor gibi. 4 ayda bu kadar şiddetli para girişi olmasına rağmen yine de iyi bir yönetim sergilediklerini kabul etmek lazım. hisse fon olarak sadece tcd'ye oynama sıtratejimi değiştirmemin vakti geldi diye düşünüyorum. tcd'den ne olursa olsun vazgeçemesem de çeşitlendirme adına en az iki fon daha ayarlyıp hisse fon portföyümü çeşitlendirmem lazım.

2.  Alıntı Originally Posted by cerento Yazıyı Oku
    Yu. artik
    Aıs yfv. Osd ahu bunlar bile eksi
    Getirmis
    Pff ler 2 ye dusmus
    Durum iyice kotuye gidiyor
    %9 dan mevduata donecez bu gidisle
    Sonumuz hayrola

ASUS_X007D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    mpf dahi eksi 0,02 yazmış. kısa vadeli kira sertifikası fonu.

3.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Bistin arti 1 yaptigi ortamda bu nedir ya?
    Benim de canimi sikiyor artik
    üstadım tcd son bir yılda tam bir destan yazdı ama 4 ay önce 10 milyonlarda olan portföy, şu an 210 milyonu aştı. şu vaziyete göre geçen yılki getirileri yakalaması zor gibi. üç aylıkta stopajı çıkarsan gmr, tcd'ye 1 puanı aşkın fark atmış. demek istediğim, hisse fon portföyünü benim gibi sadece tcd'ye odaklamamakla doğru yapmışsın. ben de hisse fon portföyümü çeşitlendirsem iyi olacak.

Tpf belli degil.tacirler digerleri belli iken bu neden belli degil

SM-A405FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Kira sertifikalarının, özellikle AIS’in bu denli eksi getirmesinin mantıklı bir açıklaması var mıdır? Çok merak ediyorum...

6.  Alıntı Originally Posted by cerento Yazıyı Oku
    Tcd normalde bistin 1 artiginda 2 gelmedi lazimdi onada bisey oldu artik eskisi gibi
    Getirisi azaldi.goturusu cogaldi

ASUS_X007D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    üstadım eleştiri yapmak güzel ama hangi götürüden bahsediyorsun anlamadım. mevduat ve ppf'lerin yıllık getirisi yüzde 10'u geçmiyor. tcd aylık getirisi yüzde 13 oldu. hangi götürüden bahsediyorsun sen? önceki gün endeks yerinde sayarken tcd 0,50 pirim yaptı mesela. ben bu götürü işini anlamakta zorluk çekiyorum

7.  Alıntı Originally Posted by ~YTA~ Yazıyı Oku
    Kira sertifikalarının, özellikle AIS’in bu denli eksi getirmesinin mantıklı bir açıklaması var mıdır? Çok merak ediyorum...
    Dün on yıllık ve iki yıllık tahvil faizleri artmış bunla ilgili mı acaba

Daha once yazdim .doviz artmasi ,kira ve osb fonlarina yaramiyor
     Alıntı Originally Posted by ~YTA~ Yazıyı Oku
    Kira sertifikalarının, özellikle AIS�in bu denli eksi getirmesinin mantıklı bir açıklaması var mıdır? Çok merak ediyorum...
    SM-A405FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 173/1001 İlkİlk ... 73123163171172173174175183223273673 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •