Burgan swap varmı.14.85 mevduat yenimi?
Burgan swap varmı.14.85 mevduat yenimi?
enpara da toplam 9 adet ot.ödeme talimatım var ancak sadece 5 talimat işler durumda diğer talimatlarım çalışmıyor ?
aktif halde görünüyorlar ancak enpara nın kendini güncellemesi mi gerekiyor ? neden talimatların tümü işler değil ?
1 yıldır bu şekilde, yani aşağı yukarı 5 adet otomatik ödeme talimatı verene %+1 ek repo faizi kampanyası bittiğinden beri otomatik ödeme talimatlarını salladılar sanırım, yada kurumlarla bir koordinasyonsuzluk var ?
bir yıldır kendim elle giriyorum bilgileri bu şekilde kullanıyorum
ev elekt. 1 yıldır işler değil ?
işyeri elekt.1 yıldır işler değil ?
ev doğalgaz hiç işler olmadı !
ev tel. işler durumda
cep tel.işler durumda
eşim cep tel.işler durumda
internet, hiç işler olmadı !
ev su, işler durumda
işyeri su, işler durumda
“Kalbimizde Tanrı'nın ışığı vardır, onun adı da vicdandır." Lev Nikolayeviç Tolstoy
Akbank 4. Levent şubesi 13.75%
Arkadaşlar taze taze.. Şu an şb. den çıktım.. 13,40% oran ile 35 gün bağladım. Yalnız 2,80% olan USD faizim 2,2% e indirmişler... Sebeb olarak şahısların ve firmaların USD ile borçlanmayı istemediklerini; TL ile borçlandıklarını belirttiler..
Yani; 12Nisan da 12,25% ile bağlanan TL şu an 13,40% ile bağlandı... 115 Baz artış...
USD da ise 60 baz faiz indirimi var... Tuhaf bir ironi...
Mantık USD faizinin yükselmesi gerekir derken; inmesi...
Kısaca USD ı sat; TL ile gel; daha fazla kazan deniliyor...
Not; MT burada Vakıfbank ın TL den 13,80% den 1 baz yukarı kazanması imkansızdır diyor...
Sn.Ahme biraz kandırmaca olduğunu hissettim.. YKB %3 veririz dedi... Lakin meblağ çok ufaktı.. 5K USD... 5 USD fark ederdi %3 ile %2,2 için... Uğraşamadım... En az yarım günüm iptal olucaktı..
Ama bana mantıklı geldi.. Sonuçta bizler nasıl USD ile borçlanmak istemiyor isek; firmalarda istemez.. TL ile borçlanmak çok daha mantılı geliyor. Dolayısı ile Banka da USD borçlanmak istemiyor gibi.. Kabul tuhaf bir ironi yada kandırmaca...
Ama böyle birşey varsa TL lehine evrilir piyasada...
Tüm vadelerde USD/TRY fx swap verileri (Londra, kaynak: ICAP.com), 5 yıllık: burada. Cuma günü herhangi bir patlama yok, dediğim gibi.
Swaplı mevduatın cazip hale geldiği ayların, GLP ile bu swapların oranlarının yaklaştığı son döneme denk geldiğini teyit edebilirsiniz.
Forum kuralları 'nı okudunuz mu?
1. Siyaset, din ve futbol konularında fanatizm,
2. İdeolojik tartışma ve kavgalar,
3. Sonuna YTD yapıştırıp fiyat tahmini veya hedefi göstermek,
4. Hisse başlıklarında hisse harici konular yazmak
5. Silinecek bu tarz yazıları alıntılamak / cevaplamak...
Kurallara AYKIRIDIR.
Yer İmleri