Sayfa 191/1001 İlkİlk ... 91141181189190191192193201241291691 ... SonSon
Arama sonucu : 8002 madde; 1,521 - 1,528 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI III ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1. ufak değişimler olmuş kapanışta.

ACC -0,51%
    EID 0,15%
    MAC -0,59%
    TKF -0,28%
    GMR -0,25%
    GL1 0,24%
    FPH -0,39%
    YDI -0,20%
    TCD 0,43%

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by shangil Yazıyı Oku
    Hangi hisseleri tuttugun nereden biliyorsunuz?
    Tahminlerin hepsi 2 haftadir tutmuyor
    Oyun degisilmistir
    cimcim boş yapıyorsun.
    eldeki verilerle tahmin ediyor kardeşim.
    cimcim ünleme basacağım.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

3.  Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    dostum bunu kesin olarak kimse bilemez ve bu yüzden de tavsiyede bulunamaz. olası bir düzeltmede ilk etapta 112 gündeme gelebilir. ama satışları 114 üzerinde karşılarsa orta vadede 120'ler gündeme gelebilir. şimdi bazıları düzeltme olunca alacağım diyor. buraya kadar güzel. ama ya olmazsa ne yapacaksın kardeşim? burası borsa, düzeltme olabilir de, olmayabilir de. işte tam bu noktada kademeli alım ve satım denen sıtratejiler devreye girer. atıyorum hisse fonlara yüz lira mı ayırdın, üç veya 4 parça halinde girersin. beklentilerin olumlu ama düzeltme bekliyorsan dörtte birini şimdi, dörtte birini de olası düzeltmede alırsın, sonrasına da duruma göre karar verirsin. ille de düzeltme olursa alırım, başka türlü almam dersen ve düzeltme de olmazsa borsa yükseldikçe derin derin ah çekerek izleyici olursun. bu işler böyle. bu işlere ilk defa başlarken bir sıtratejin olmalı. bir sıtrateji daha sallayayım mesela ilk defa girecekler için. zaten olan olmuş. 115 ğzerine oturursa alım yapayım, ya da 113 veya 112'lere doğru alayım falan da denebilir. yazdıklarım, yatırım tavsiyesi değil, kurgulamadır. senaryo oluşturma denemeleridir. bu yüzden herkes kendi öngörüsünü kafasında oluşturduktan sonra yatırım yapsın derim acizane.
    merak eden olursa
    O zaman(bist 109 bindeyken) belki yarın belki yarından da yakın diyerek tcd den çıkmıştım
    1 aydır bekliyorum düzeltme yapmasını

syn hayrani
    T+2 gün olmasa şimdiye çoktan tekrar girmiştim.
    hissede hemen satıp kurtuluyorsun ama fonda satıp çıkman 2 gün
    aslında fonları hisse gibi hemen satacaksın.paranı 2 gün sonra alacaksın.2 günlük faiz onların olsun

Hangi hisseleri tuttugun nereden biliyorsunuz?
    Tahminlerin hepsi 2 haftadir tutmuyor
    Oyun degisilmistir
    O da doğru aslında.

Sent from my iPhone using Tapatalk

5.  Alıntı Originally Posted by jmk99 Yazıyı Oku
    cimcim boş yapıyorsun.
    eldeki verilerle tahmin ediyor kardeşim.
    cimcim ünleme basacağım.
    Neyi unleme jmjm
    Gormedinmi son kez arkadaslarin bazisi rahatsiz olmustur hafta sonu kapanista Tcd eksi diyordular arti 0.5 geldi

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
    Neyi unleme jmjm
    Gormedinmi son kez arkadaslarin bazisi rahatsiz olmustur hafta sonu kapanista Tcd eksi diyordular arti 0.5 geldi
    cim cim bende TCD var.
    Ben karışmam artı gelmezse senin nazar değmiştir.
    Okuyup üfleyecek bilgim de yok.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

Sadicim hadi ama lutfen

8. Yeni yıla TEFAS'ta girecekler buraya.

Sayfa 191/1001 İlkİlk ... 91141181189190191192193201241291691 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •