Artan

3,63 10 18:10
15,73 10 18:10
73,80 9.99 18:10
99,10 9.99 18:10
131,00 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

208,80 -10 18:10
86,05 -9.99 18:10
1,72 -9.95 18:10
5,02 -9.87 18:10
3,42 -8.8 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

11.186.184.212,16 18:10
10.535.484.199,25 18:10
7.558.517.350,11 18:10
6.808.187.869,30 18:10
6.140.509.840,20 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 1/2 12 SonSon
Arama sonucu : 7436 madde; 1 - 8 arası.

Konu: GUBRF - Gübre Fabrikaları

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by oscar77 Yazıyı Oku
    Vaayy kim derdi 6 ay önce, gübre yıl sonu kapanışını 9 tl üzerinden yapacak diye... Diyeni de sopayla kovalarlardı burada İşte borsa böyle bir şey... İyi seneler...
    "Muz mu yeriz dayak mı bilmem ama birgün burada da işler mutlaka değişir..." dediğimizde bile bizi kovalamaya çalışanlar oldu ama çok şükür nasibimiz varmış ki hala buralardayız Böylesine bir değişim beklentimizin çok ötesinde oldu tabi
    Yılsonu için değil ama 2.5 yıl vadeyle 9 TL hedef vermişti bir arkadaş.. Bekleyebildiğini sanmam gerçi..

Alıntı Originally Posted by sonli Yazıyı Oku
    Günlük görünüm..Bana göre; buralarda tutunup mor düşene hareketlenmezse, 2.50 sadece psikolojik destek gibi duruyor, 2.2x ise esas inmek isteyeceği yer..

Alıntı Originally Posted by boran Yazıyı Oku
    sırf bu grafiğin hatırına aldım.orda koca üçgen Hatta alçalan takoz formasyonu var.hedef 9 tl.sure iki buçuk yıl.

Alıntı Originally Posted by sonli Yazıyı Oku
    Vestele 1 sene önce 7 civarlarından uzun vade niyetiyle bulaşmıştım ama 1 sene boyunca tahtada ki aksiyon bizi bozdu..
    Hocam muhtemelen bilirsiniz şu maymun hikayesini.. Muz mu yeriz dayak mı bilmem ama birgün burada da işler mutlaka değişir...

Kafese beş maymun koyarlar
    Ortaya da bir merdiven ve tepesine de iple muzları asarlar.
    Her bir maymun merdivenleri çıkmak ve muzlara ulaşmak istediğinde üzerlerine soğuk su sıkarlar...Her bir maymun aynı denemeye giriştiğinde çok daha soğuk suyla ıslatılır...Bütün maymunlar bu denemeler sonunda sırılsıklam olur.
    Bir süre sonra muzlara hareketlenen maymunlar ,diğerleri tarafından engellenmeye başlanır...
    Suyu kapatıp maymunlardan biri dışarı alınıp yerine yeni bir maymun koyulur.Tabii ki ilk yaptığı iş muzlara ulaşmak için merdivenleri tırmanmak olur.Fakat diğer dört maymun buna izin vermez ve yeni maymunu döverler.
    Daha sonra ıslanmış maymunlardan biri daha yeni bir maymunla değiştirilir...Ve merdivene yaptığı ilk atakta dayak yer..Bu ikinci maymunu en şiddetli ve istekli döven ilk yeni maymundur.
    Islak maymunlardan üçüncüsü de değiştirilir.en yeni gelen maymunda ilk atağında fena halde dövülerek cezalandırılır.Diğer dört maymundan yeni gelen ve ıslak olmayan ikisinin en yeni gelen maymunu niye dövdükleri konusunda hiçbir fikri yoktur.Son olarak en başta ıslanan maymunların dördüncüsü ve beşincisi de yenileri ile değiştirilir.
    Tepelerinde bir salkım muz asılı olduğu halde artık hiçbiri merdivene yaklaşmamaktadır...
    Neden mi?
    Çünkü burada işler böyle gelmiş ve böyle gitmelidir.

Geldik, gidiyoruz..

Geldik, gidiyoruz..
    Biçare gönüller! Ne giden son gemidir bu!
    Hicranlı hayatın ne de son matemidir bu.

2.  Alıntı Originally Posted by sonli Yazıyı Oku
    "Muz mu yeriz dayak mı bilmem ama birgün burada da işler mutlaka değişir..." dediğimizde bile bizi kovalamaya çalışanlar oldu ama çok şükür nasibimiz varmış ki hala buralardayız Böylesine bir değişim beklentimizin çok ötesinde oldu tabi
    Yılsonu için değil ama 2.5 yıl vadeyle 9 TL hedef vermişti bir arkadaş.. Bekleyebildiğini sanmam gerçi..

Geldik, gidiyoruz..
    1-2 hafta önce ben tahtadan ayrıldım.. Aldığım hisselerden de yaklaşık paralel kazanç olarak memnunum...
    Bu hisse için 2.5 yıl vadede 9 lira hatta 12 lira hedef absürt değil de..
    6 aylık süreçde 9 lira, tahtayı yapanın dışında kimsenin hedefinde yoktur diye tahmin ediyorum... Bu noktadan sonra 15 liraya da gitse şaşırmam..

Kağıtta kalanlara bol kazançlar dilerim...
    Bir hisse ucuzsa almaya başlarım, ama ucuz bir hissenin hemen yükselmeye başlamayacağını da bilirim.

3.  Alıntı Originally Posted by oscar77 Yazıyı Oku
    1-2 hafta önce ben tahtadan ayrıldım.. Aldığım hisselerden de yaklaşık paralel kazanç olarak memnunum...
    Bu hisse için 2.5 yıl vadede 9 lira hatta 12 lira hedef absürt değil de..
    6 aylık süreçde 9 lira, tahtayı yapanın dışında kimsenin hedefinde yoktur diye tahmin ediyorum... Bu noktadan sonra 15 liraya da gitse şaşırmam..

Kağıtta kalanlara bol kazançlar dilerim...
    sen eskiden normal adamdın okurduk yazılarını biraz para kazandın sapıttın sanırım....aselsn sayfasında laf etmişsin bana...

4. Bak ben kimseye önyargılı yaklaşmam.. Burada o kadar yazı yazdın, bir saygısızlığımı gördün mü..?
    Ama ne olduysa sattım ilgilenmiyorum dedikten sonra bile devamlı gelip burada olumsuzluk pompaladın... 4 lira da, 5, 6 da... Seninle ilgili olumlu düşünmem için bir sebep söyle özür dileyeceğim...
    Ayrıca 20 yıldır beni bozmayan, bundan sonra da bozmaz...
     Alıntı Originally Posted by Jon wick Yazıyı Oku
    sen eskiden normal adamdın okurduk yazılarını biraz para kazandın sapıttın sanırım....aselsn sayfasında laf etmişsin bana...
    Bir hisse ucuzsa almaya başlarım, ama ucuz bir hissenin hemen yükselmeye başlamayacağını da bilirim.

5.  Alıntı Originally Posted by oscar77 Yazıyı Oku
    Bak ben kimseye önyargılı yaklaşmam.. Burada o kadar yazı yazdın, bir saygısızlığımı gördün mü..?
    Ama ne olduysa sattım ilgilenmiyorum dedikten sonra bile devamlı gelip burada olumsuzluk pompaladın... 4 lira da, 5, 6 da... Seninle ilgili olumlu düşünmem için bir sebep söyle özür dileyeceğim...
    Oscar seni buradan bilirim saygısızlığın veya hakaretin hiç olmamıştır iyi kötü seneleri bu hissede beraber devirdik hakkında hayırlısı kimsenin dediğinede takılma

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by oscar77 Yazıyı Oku
    Bak ben kimseye önyargılı yaklaşmam.. Burada o kadar yazı yazdın, bir saygısızlığımı gördün mü..?
    Sn.Oscar77 Söylediklerine tümüyle katılıyorum bana aşağıdaki mesaj geldiğinden beridir yazmayı bıraktım çünkü anladım ki forumlarda olaylar başka şekilde ilerliyor. Sürekli küçük yatırımcının psikolojisine oynanıyor ve bunu planlı programlı yapıyorlar.

7.  Alıntı Originally Posted by cmpemre Yazıyı Oku
    Sn.Oscar77 Söylediklerine tümüyle katılıyorum bana aşağıdaki mesaj geldiğinden beridir yazmayı bıraktım çünkü anladım ki forumlarda olaylar başka şekilde ilerliyor. Sürekli küçük yatırımcının psikolojisine oynanıyor ve bunu planlı programlı yapıyorlar.

bende söylediklerimin tümüyle arkasındayım....hareket spekülatif....bilançoda destekleyen hiçbir durum yok..sürekli zarar açıklayan bir şirket var.sırf hisse yükseldi diye olumlu olamam...bir grup toplamış ve götürdü bakalım nasıl karı cebe koyacak...birde karı cebe koyabilmek var....iran karışık....altın madeni ruhsatı olup sürünen hisseler var.bu şirketin asıl işi gübre....asıl işi yapamayan bir yönetim var.....yabancı yatırımcı niye gelmiyor hisse dolar bazında yerlerde olmasına rağmen....ytd

8.  Alıntı Originally Posted by oscar77 Yazıyı Oku
    sen bu kadar borsada olduğunu iddia ediyorsun olabilir boşa geçmiş ama.....ben olumsuzluk pompalamadım olan durumu yazdım... olumlu yazacak birşey yok halada yok....olmayan şeyi nasıl yazayım....hissenin bu fiyatlarda olmasını gerektirecek en ufak sebep yok....altın madeni ruhsatı yeterli değil....bana sebep söyle gaz verme....sen bilanço okumayı biliyormusun....yabancı yatırımcı neden uğramıyor....bunlara cevap ver.....sen düzgün yazardın hala diyorum baktım aselsn sayfasında saçmalıyorsun cevap yazdım....ben bu şirketin ciğerini biliyorum sen ister al ister alma beni hiç ilgilendirmez....ben burada eskilerden bazı arkadaşlara cevap yazmak için bilgi vermek için yazıyordum bunda ne olabilir....

Sayfa 1/2 12 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •