estağfrullah dostum. benim sıtratejim biraz değişik. önce paramı ikiye bölüyorum, yarısı hisse fon, yarısı da ne olur ne olmaz diye likit fonlar arasında dolaşıyor. hisse fon kotamın tamamını tcd'den yana kullanmıştım ama salı günü 20 k gmr aldım. ama yüzde 50'yi aşmayayım diye o gün verdiğim tutarın aynısı şeklinde tcd satışı verdim ve bu sabah uyandığımda küçük çaplı değişimimi gerçekleştirmiş oldum. ama ne olursa olsun ana hisse fonum tcd olmaya devam edecek. endeksteki yükseliş ivmelenirse biraz daha fon alabilirim. mesela 115 üzerinde tutunursa alıp 120'ye doğru satmak gibi işler yapabilirim.
güvenin kalmadığı yerde durulmaz üstadım. yaklaşık 2 aydır kaçanın kurtulduğu bir fonhaline geldi acc. üstelik ne kadar erken kaçılırsa kâr oldu. geçmişinde çok dürüst, güvenilir ve istikrarlı bir insanın yoldan çıkıp tanınmaz ve ne yaptığı anlaşılmaz bir insan olması gibi bir evrim yaşattılar acc'ye. emeği geçenlere en içten dileklerimi sunmayı çok isterdim.
RBH'ye dikkat edin foncular.Portföyünde % 10 ASELS var.
*Bu arada herkesin yeni yılı kutlu olsun dostlarım, sağlık ve huzur dolu bir yıl diliyorum buradaki herkese.![]()
Yer İmleri