Anket Sonuçlarýný Gör: þu anda ev almak ne kadar doðru bir yatýrým mý.?

Oylayan
145. Bu anket için oy kullanamazsýnýz
  • Balon patladý, nakitte fýrsat beklenmelidir

85 58.62%
  • dolar/euro bozdurup, yatýrým yapmak mantýklý

18 12.41%
  • Faizler inerse, þimdi almak mantýklý deðil

12 8.28%
  • Faizler iniþe geçince alacaðým, þimdi kiracýlýk daha karlý

20 13.79%
  • ev alacak, para da yok, kredi çekip ödeyecek iþ'de yok

18 12.41%
  • Dünya malý dünyada kalsýn, ben ahirete yatýrým yapýyorum kardeþim, ne evi.

4 2.76%
Multiple Choice Poll.
Sayfa 339/1002 ÝlkÝlk ... 239289329337338339340341349389439839 ... SonSon
Arama sonucu : 8012 madde; 2,705 - 2,712 arasý.

Konu: þu anda ev almak ne kadar doðru bir yatýrým

Üstelik türkçesi daha güzel.Daha büyük aptal teorisi.Yani bir malý alýrken o malý sizden daha yüksek fiyatla alacak sizden daha aptal biri çýkar mý diye düþünmek lazým mealinde bir teori.Ýngilizcesi olmayan arkadaþlar için ben açýklamýþ olayým.Misal emlakta bu teori bu ara baya düþünülmeli.Asýl bu teorinin tam yeri bence emlak)))))))))))

Alýntý Originally Posted by zubizaretta Yazýyý Oku
    [IMG][/IMG]

1970-1980 arasý en yuksek 38 dolarý görmüþ olarak baktým ben .

siz 500 dolarý gormus dedinizde... acaba benmi yanlýþ bakýyorum sn.hkm

bolündüyse falan bilemem
    Erkan öz ün videosU var tarihsel gümüþ fiyatlarýný gösteren.Tamamen farklý bir grafik.O videoya bakarsanýz gafik tamamen farklý sn zubizaretta.

3.  Alýntý Originally Posted by hkm Yazýyý Oku
    Erkan öz ün videosU var tarihsel gümüþ fiyatlarýný gösteren.Tamamen farklý bir grafik.O videoya bakarsanýz gafik tamamen farklý sn zubizaretta.

https://tr.tradingview.com/symbols/XAGUSD/

ben burdan baktým .

4.  Alýntý Originally Posted by hkm Yazýyý Oku
    Buda baska bir internet sitesinden alýntý

Gümüþ’te 2002 yýlýnda 4,340 Dolar ile tarihi en düþük seviye, 2011 yýlýnda ise 49,722 Dolar ile tarihi en yüksek seviye kaydedilmiþtir.

Yani tarihi yuksek seviyeyi 49,7 dolar olarak soylüyor.

https://www.gcmforex.com/yatirim-ara...mtialar/gumus/

yukardaki siteden ...

Hayýr yani siz 500 dolar enflasyonla birlikte 850 dolar olarak bilip en yuksek seviyeyi ona gore yatýrým yapýyorsanz.. ve oyle deðilde benim gonderdigim gibisyse. oncekinden daha az cazip gelebilir size . o yuzden yazýyorum.

Videodaki 18.35. sn Erkan öz gram gümüþ 66 kat artýþla 185 mümkün mü diye bir video siz de bakabilirmisiniz sn zubizaretta anlýyamadým ben o iþi.

Alýntý Originally Posted by zubizaretta Yazýyý Oku
    Buda baska bir internet sitesinden alýntý

Gümüþ’te 2002 yýlýnda 4,340 Dolar ile tarihi en düþük seviye, 2011 yýlýnda ise 49,722 Dolar ile tarihi en yüksek seviye kaydedilmiþtir.

Yani tarihi yuksek seviyeyi 49,7 dolar olarak soylüyor.

https://www.gcmforex.com/yatirim-ara...mtialar/gumus/

yukardaki siteden ...

Hayýr yani siz 500 dolar enflasyonla birlikte 850 dolar olarak bilip en yuksek seviyeyi ona gore yatýrým yapýyorsanz.. ve oyle deðilde benim gonderdigim gibisyse. oncekinden daha az cazip gelebilir size . o yuzden yazýyorum.
    Bir zahmet dediðim videonun 18.35 sn deki grafiðe bakabilirmisiniz sn zubizaretta.Hayýr forumlar zaten bunun için var sn zubizaretta benim asýl iþim finans deðil ki.Paramýz en iyi þekilde deðerlensin diye araþtýrýyoruz.Yanlýþ biliyorsak da elbet kendimizi tekrar deðerlendiririz.Neticede para baðlýyoruz inandýðýmýz þeye.Bilgimiz yanlýþsa sonuçlar da yanlýþ olur.

7. Google'da arama yapanlar Türkçesiyle pek kaynak bulamazlar diye ingilizcesini yazmýþtým,
    ama þimdi baktým gayet açýklayýcý sonuçlar mevcutmuþ.
    Evi tutarken herkes iyidir. Yeni kiracý adayýnýz iyi birine benziyor olsa da, DAVA GEÇMÝÞÝNÝ mutlaka isteyin.
    https://www.milliyet.com.tr/ekonomi/...nir-mi-6994969

8.  Alýntý Originally Posted by hkm Yazýyý Oku
    Videodaki 18.35. sn Erkan öz gram gümüþ 66 kat artýþla 185 mümkün mü diye bir video siz de bakabilirmisiniz sn zubizaretta anlýyamadým ben o iþi.
    diyorki 1800 lü yýllarda bugunun dolarýyla 500 dolara denk gelen fiyattaymýþ diyor. 200 sene oncesinden bahsediyor.o 500 dolar ordan geliyor sanýrým .

Sayfa 339/1002 ÝlkÝlk ... 239289329337338339340341349389439839 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •