Sayfa 399/808 İlkİlk ... 299349389397398399400401409449499 ... SonSon
Arama sonucu : 6460 madde; 3,185 - 3,192 arası.

Konu: Günlük viop ticarethanesi

1.  Alıntı Originally Posted by Verge Yazıyı Oku
    Aselsandaki yükseliş hiç mi hiç sağlıklı değil...

Bu tarz sert ötesi yükselişler genelde dramatik kırmızı barlarla noktalanmış...

En kötü ihtimalle yükselişi sindirmesi için 20.80 veya altında bir kapanış yapması lazım...

Bunu da 21.48 ortalamayla şortladık bakalım...

Allah sonumuzu hayır etsin...
    Çoğu hisse öyle yıllık zirvelerini tazeliyor ve sürekli yükseliyor. kardemir de longdum biraz düşsün sonra tekrar gireriz dedik hala gireceğiz ve hisse hala yükseliyor asels anda bende shortum malesef.

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. ASELSAN... 21,65 direnç...
    Yazdıklarım yatırım danışmanlığı kapsamında olmayıp doğacak kar veya zarardan sorumlu değilim...

3. Bugün sadece Thy işlem yaptım, o da 5 kademeye kaçtım...
    Bekleyip doğru yerden girmek lazım yukarı veya aşağı...
    Ayın ilk 2 günü bırakmıyorlar...
    Makas en büyük gücü, normalde 2.600-2.400 civarı olması lazım ama 1.750...
    O yüzden shorta atlasak 0.50% aşağı alsa bile akşama sıfır çıkıp aldığımız riskte yanımıza kar kalır...

Aselsan da yukarı sürdükçe sürüyorlar, hazırlığı çok belliydi ama nereden döneri kestiremiyorum, sabah zıplayarak açarsa bakarım...

Sadece arada izliyorum, arada girsem sanki tokatlayacak gibi...

4.  Alıntı Originally Posted by grand-prix Yazıyı Oku
    Çoğu hisse öyle yıllık zirvelerini tazeliyor ve sürekli yükseliyor. kardemir de longdum biraz düşsün sonra tekrar gireriz dedik hala gireceğiz ve hisse hala yükseliyor asels anda bende shortum malesef.

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Üstat mesele yıllık zirve tazeleme değil, zirve yapılırken yükselişin teknik kurallar çerçevesinde olup olmaması...

Mesela TÜRK TELEKOM bugün 7.50 ile all time high yaptı, ama negatif hiçbir durum yok, 8-9' a gitse burdan teknik açıdan mümkün...

Aselsanda şu an olan yükseliş formu 47 rallisindeki son yükseliş dalgası olan 24 - 47 dalgasında bile oluşmamış...

Piyasada satıcı yok tek taraflı alıcılar ancak bu kadar şişirebilirler göstergeleri...

Çok fazla hava var bu kağıtlarda (THY' de dahil), düşüşleri çok çok pis olacak...

Ama ne zaman ???

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Eskişehir / Duhul 2007
    Gönderi
    5,162
    Aklınızda olsun!

Yılbaşı itibarı ile 3 aylık dönemde 23 hisse XU100 den çıktı ve yerlerine yeni hisseler girdi

Endex100 Hissesi taşıyan FONLAR 1 aylık süre içinde x100 den çıkan hisselrden çıkış yaparak yerine yeni giren hisselerden almak durumunda kalacaklardır.

bilgilerinize,
    Bear_Bull
    @BearBull26

6.  Alıntı Originally Posted by Zülfü Aşkın Yazıyı Oku
    ASELSAN... 21,65 direnç...
    Hocam Koza da ne düşünüyorsun?
    Kağıt toplu olunca, top gibi oynuyorlar...
    Yerini tutturan iyi kazanır gibi...

7.  Alıntı Originally Posted by Zinedrimed Yazıyı Oku
    Hocam Koza da ne düşünüyorsun?
    Kağıt toplu olunca, top gibi oynuyorlar...
    Yerini tutturan iyi kazanır gibi...
    [IMG][/IMG]

Maden sahasını mahkeme sonucu ile GUBRE FABRİKASINA kaybeden kozaada satıcı olan MERY... Şimdi en iyi alıcılardan biri..

İstedikleri gibi oynuyorlar..

[IMG][/IMG]
    Yazdıklarım yatırım danışmanlığı kapsamında olmayıp doğacak kar veya zarardan sorumlu değilim...

8.  Alıntı Originally Posted by Zülfü Aşkın Yazıyı Oku
    [IMG][/IMG]

Maden sahasını mahkeme sonucu ile GUBRE FABRİKASINA kaybeden kozaada satıcı olan MERY... Şimdi en iyi alıcılardan biri..

İstedikleri gibi oynuyorlar..

[IMG][/IMG]
    Tanıdık hareketler bunlar...
    Bakalım...

Sayfa 399/808 İlkİlk ... 299349389397398399400401409449499 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz