Sayfa 243/1001 İlkİlk ... 143193233241242243244245253293343743 ... SonSon
Arama sonucu : 8002 madde; 1,937 - 1,944 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI III ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Üstadım sizde herşeyi tehlikeli buluyorsunuz Bu kadar ihtiyat fazla değil mi?
    Öyle de borsa işi bu.Valla adamın üzerine oynar zarara sokarlar.
    Korkulur bu piyasadan.

2.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Daha once 3 ocaka dikkat cekmistim demi?
    Yarin duzeltme yapacak gibi...umarim pala ortaya cikmaz...ya iste bunu sevmiyorum
    Ne bist arti 1 yapsin ne duzeltme yapsin...agir agir ciksin yada agir agir dussun ama hisselerimiz arti kapatsin...

Hayrani ustadim is bize dusuyor.
    Yarin cuma ve riskler mevcut.
    Abdesti alalim hazirlikli olalim...syg
    üstadım, ara düzeltmeler sağlıklı olacaktır. Salı günkü gibi sallana sallana ve tatlı tatlı düzeltmeler olmalı ki daha sağlıklı yükselelim. Mesela yarın düzeltme olsa bile 115 altı kapatmasın yeter. Yarın haftalık kapanış ta olacağından en kötü 115 üzeri kapanmalıyız. Daha iyisi için de duaya devam inşallah. Bol kazançlar dileğiyle

Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    üstadım, ara düzeltmeler sağlıklı olacaktır. Salı günkü gibi sallana sallana ve tatlı tatlı düzeltmeler olmalı ki daha sağlıklı yükselelim. Mesela yarın düzeltme olsa bile 115 altı kapatmasın yeter. Yarın haftalık kapanış ta olacağından en kötü 115 üzeri kapanmalıyız. Daha iyisi için de duaya devam inşallah. Bol kazançlar dileğiyle
    Yarin duzeltme yerse 114 u gorur...gormemeli...yarin mutlaka 116 yi da kirmali...duzeltme p.tesi gelsin
    Yarin gelirse devami p.tesi olacak ve 112 olabilir.ytd

4. Dolar için pek te iyi konuşmamışlar.
    https://www.bloomberght.com/dolarda-...abilir-2243191

5.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Yarin duzeltme yerse 114 u gorur...gormemeli...yarin mutlaka 116 yi da kirmali...duzeltme p.tesi gelsin
    Yarin gelirse devami p.tesi olacak ve 112 olabilir.ytd
    Düzeltme gelsinde bugün sattığım hisseleri Tcd ve Eıb ye akıtayım, bir taşla iki kuş vurmuş olurum.

6. Yarın önemli bir gün 117 denemesi ve 116 üstünde kalma mücadelesi verecek.. Bunları göremezsek düzeltme sinyali olarak algılarım

7. Düzeltme boyuda önemli olacak..En fazla 109k olur.Sonrası fezaya yolculuk.

Sayfa 243/1001 İlkİlk ... 143193233241242243244245253293343743 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •