Evet haklısınız.2 milyon lot tahtaya girdiğinde dolaşımdaki lot sayısı 15.750.000 lot çıkacaksa .ne anladik .hatırlayınız.9 milyondan 11 e çıktığında ki durumu.
Evet haklısınız.2 milyon lot tahtaya girdiğinde dolaşımdaki lot sayısı 15.750.000 lot çıkacaksa .ne anladik .hatırlayınız.9 milyondan 11 e çıktığında ki durumu.
bence herkes sakin olsun, bugün 2 gündür yaptığı sıkışma yukarı patlayıp tahminimce 2.3 a gidicez. İsdmr koca şirket D grubundaydı aynı safkr gibi sebepsiz yere , A grubuna geçene kadar 1 lerden 8 lere geldi. Bence safkar iyi bir şirket ufak tefek formalite işlerine çok takmamak gerek. .klimasan soğutucu dolap üretirken piyasa değeri 140 milyon dolar şu an. Safkar klimasan a göre daha spesifik işler yapıyor piyasa değeri 12 milyon dolar. Ben Safkar ın yolculuğunun egeen, logo, aselsan gibi olacağını düşünüyorum.![]()
Numara yazanlari eklim
Arkadaslar ws grubuna
115.860 trend direnci. hızlı, derin düşüşün başlangıcı olabilir mi? Levend, Haldun ne dersiniz?
Bu hisseden bı cacık olmaz açık net hisse yükselirken gıdım gıdım düşerken selale ne oldu ya İranlı bı komutan öldürüldü borsa yüzde 1.5 düştü bu hisse şimdiden yuzde 5 düştü akşama taban bu mu bu kadar rekkami yapılan hisse 3 kuruş yükselince herkes borsacı bak ben dedim yükseldi yükseldi bakalım kaç gün düşer ne kadar bekletir bunu da söyleyin bakalım cuma vakti kafayı yiyeceğim ya ne oldu bu kadar rekor oldu yüzde 1-2 zor yükseldi bugün taban olacak yada akşam tabandan döner herkese hayırlı cumalar
Yer İmleri