Sayfa 284/1001 İlkİlk ... 184234274282283284285286294334384784 ... SonSon
Arama sonucu : 8002 madde; 2,265 - 2,272 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI III ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Fonlar günlük al-sat yaparak kazanç sağlamaz üstadım Günlük al-sat yaparak kazanç sağlama öyle düşündüğünüz gibi kolay da değildir
    Zor tabiki, zaten dedim burdan yazmak kolayda uygulamak zor diye.
    Ama fonların günlük al sat yapmaları lazım.Pair Trade öyle birşey.Günlük yapmanız lazım.

Hatta dilimin ustune de bir tane koydum

3.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Fonlar günlük al-sat yaparak kazanç sağlamaz üstadım Günlük al-sat yaparak kazanç sağlama öyle düşündüğünüz gibi kolay da değildir
    Hocam ama adi degisken ve risk 7 bence myfinans dogru soyluyor bunlarin El kolu bagli degil ki yapamazmilar acaba?

YATIRIM FONLARI III ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Zor tabiki, zaten dedim burdan yazmak kolayda uygulamak zor diye.
    Ama fonların günlük al sat yapmaları lazım.Pair Trade öyle birşey.Günlük yapmanız lazım.
    [emoji106]

O bahsettigim fon da icerik vadeli mevduat oldugu icin vade icinde fiyat sabit ama donem sonu fiyat artisi elbette oluyor, burada amac cok dusuk olan doviz faizden maxium fayda elde edilebilecek ortamlar elde etmek, ayrica kisisel olarak vadeli mevduat kullanirsaniz doviz de stopa yuzde 20 ama bu fon isinde stopa yuzde 10 o kadar avanta var yani ama siz kisisel olarak eurobond bulur ve alirsaniz orada stopa yuzde sifir ama belli bir degerin uzerinde gelir elde ederseniz gelir vergisi bildirmelisiniz belli degere kadar muafsiniz vb, yani cok cok buyuk yatirimcilar da bunlar ile ugrasi vermesi gerekli ama fon alirlar ise onlarla da ugrasmaz ve portfoylerini de deneyimli fon yoneticilerine emanet etmis vb olabilirler

Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Buradaki getirilere pek aldanmayın üstadım. Tarihsel verilere bakarsanız 18 Aralıktan beri fiyat aynı. 4 kişi varmış fonda daha önce satış yapmışlar 6'lı fiyattan 13'lü fiyatlara fırlamış. Serbest fonlarda fiyatlama biraz değişik haftada bir kez fiyat açıklıyorlar, bu ani sıçramaları tam anlamıyla çözemedim. Nitelikli yatırımcı olursam bunlarada bir el atarız.
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

6. Bende eib yi ppf yerine faizler dusunce alanlardanim.
    Toplam portfoyun %21i degiskende 14ü eib 7krf.

Eib'nin bugun +getirmesindeki sırri taşıdığı hisseler. Hisse orani 10-15%. Bunun icinde
    Gozde+Blcyt ağırlıği %10
    Gozde +2% yaptı
    Blcyt +3% yaptı

YTD
     Alıntı Originally Posted by 06acm06 Yazıyı Oku
    İşte bende eıb yi ppf yerine kullanıyorum.Gayette memnunum.Diğer kısım zaten tcd.Ondanda çok memnunum.Gerek yok ara fonlara.Bu benim tercihim, tabiki herkesin risk seviyesi farklı.

Alıntı Originally Posted by oguzvortex19 Yazıyı Oku
    Bende eib yi ppf yerine faizler dusunce alanlardanim.
    Toplam portfoyun %21i degiskende 14ü eib 7krf.

Eib'nin bugun +getirmesindeki sırri taşıdığı hisseler. Hisse orani 10-15%. Bunun icinde
    Gozde+Blcyt ağırlıği %10
    Gozde +2% yaptı
    Blcyt +3% yaptı

YTD
    Tek mantikli aciklama
    Bravo
    Sansina iki arti kapatan hissede portfoyundeydi

8. ABD endeksleride 0,50 ekside gidiyor hala.

Irak ve İran borsası tatile denk geldi yırttılar

Sayfa 284/1001 İlkİlk ... 184234274282283284285286294334384784 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •