Sayfa 285/1001 İlkİlk ... 185235275283284285286287295335385785 ... SonSon
Arama sonucu : 8002 madde; 2,273 - 2,280 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI III ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

iran dan karsılık durumu uzadıkca ,bize rahat olmaz,bu işin bir an once sonuclanması lazım ,belirsizlik bist i gocertir bu durum 1-2 ay surmesi bizim kazancımızı engeller.pazartesi kritik 13.30 a kadar her kes rotasını kendine gore belirlesin.

kira sertifikaları ve ozel sektor borcalanmaları riske girdi kanımca bugun tpf yarısını satıs girdim.ytd

2.  Alıntı Originally Posted by dell14 Yazıyı Oku
    iran dan karsılık durumu uzadıkca ,bize rahat olmaz,bu işin bir an once sonuclanması lazım ,belirsizlik bist i gocertir bu durum 1-2 ay surmesi bizim kazancımızı engeller.pazartesi kritik 13.30 a kadar her kes rotasını kendine gore belirlesin.

kira sertifikaları ve ozel sektor borcalanmaları riske girdi kanımca bugun tpf yarısını satıs girdim.ytd
    Geriye birşey kalmıyor PPF dışında o zaman.
    ÖST,Kira,Hisse,Değişken hepsi riskli derseniz.

Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    ABD endeksleride 0,50 ekside gidiyor hala.

Irak ve İran borsası tatile denk geldi yırttılar
    Çokta aşağıya gidesi yok endekslerin. Açıldığından beri öyle. Bence bizimkisi fazla tepki verdi.

Sent from my iPhone using Tapatalk

4.  Alıntı Originally Posted by servetbey Yazıyı Oku
    O bahsettigim fon da icerik vadeli mevduat oldugu icin vade icinde fiyat sabit ama donem sonu fiyat artisi elbette oluyor, burada amac cok dusuk olan doviz faizden maxium fayda elde edilebilecek ortamlar elde etmek, ayrica kisisel olarak vadeli mevduat kullanirsaniz doviz de stopa yuzde 20 ama bu fon isinde stopa yuzde 10 o kadar avanta var yani ama siz kisisel olarak eurobond bulur ve alirsaniz orada stopa yuzde sifir ama belli bir degerin uzerinde gelir elde ederseniz gelir vergisi bildirmelisiniz belli degere kadar muafsiniz vb, yani cok cok buyuk yatirimcilar da bunlar ile ugrasi vermesi gerekli ama fon alirlar ise onlarla da ugrasmaz ve portfoylerini de deneyimli fon yoneticilerine emanet etmis vb olabilirler
    Üstadım vadeli mevduatta bulunsa faiz kazancını günlük olarak fona yansıtmak zorunda. Dediğiniz gibi olsa %60 vadeli mevduat taşımak zorunda olan PPF'lerin fiyatınında değişmemesi lazım. Belirli bir büyüklükte portföyü olanlar için serbest fon kurdurup eurobond ve yabancı hisse senedi gibi vergi işleriyle uğraşmamak mantıklı bir seçim fakat TEFAS'ta gördüğünüz değer artışları fonun gerçek değer artışı değil.

5.  Alıntı Originally Posted by dell14 Yazıyı Oku

Böyle günlerde Tpf için risk var mı sizce 2018 Ağustos kur krizinde bile pek etkilenmemiş gibi gördüm

6.  Alıntı Originally Posted by burak1987 Yazıyı Oku
    Çokta aşağıya gidesi yok endekslerin. Açıldığından beri öyle. Bence bizimkisi fazla tepki verdi.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Bence bahane arıyordu düşmek için bu da tuzu biberi oldu.

7.  Alıntı Originally Posted by melihsah Yazıyı Oku
    Böyle günlerde Tpf için risk var mı sizce 2018 Ağustos kur krizinde bile pek etkilenmemiş gibi gördüm
    11 ocak, 28 şubat ve 7 martta olanların olmayacağı garantisi yok, herşey olabilir.

8.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Zor tabiki, zaten dedim burdan yazmak kolayda uygulamak zor diye.
    Ama fonların günlük al sat yapmaları lazım.Pair Trade öyle birşey.Günlük yapmanız lazım.
    Pair trade çok kazançlı olsaydı GPG bu durumda olmazdı

Sayfa 285/1001 İlkİlk ... 185235275283284285286287295335385785 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •