Originally Posted by admustafa Metin olun üstadım en fazla dün kazandırdığı kadar kaybettirir diye düşünüyorum. Vermem ustadim onu dun verdi Daha belekte ezecektik onu
Originally Posted by myfinans ABD endekslerindeki düşüş arttı. Bu bir göstergeyse görünüm kötü. Myfinans pasam agzinizdan bir gunde olumlu birsey ciksaydi🤔🤔🤔🤔
Originally Posted by myfinans Ozaman müracaat AloMKK (444 0 655) Yatırımcı Çağrı Merkezi Yazılımda benim arkadaş çalışıyor üniversiteden ona sordum oda nedenini bulamamıştı oradan bakarak Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir
Webcim gel viopa girelim 1000 lot acalim bu is bitsin yaaa
Originally Posted by Webster Myfinans pasam agzinizdan bir gunde olumlu birsey ciksaydi Napayım ben mi düşürüyorum ABD'yi de Trump'a kızın
Originally Posted by shangil Webcim gel viopa girelim 1000 lot acalim bu is bitsin yaaa İran borsası ne zaman açılıyor. Yarınmı pazar günümü? Bugün tatildi yırttılar.
tam fonlara girecek zamanı bulmuşum dimi bi 10 bin eksi yazarım herhalde pazartesi
Originally Posted by mrfatih tam fonlara girecek zamanı bulmuşum dimi bi 10 bin eksi yazarım herhalde pazartesi Ne almıştınız. Ne zaman almıştınız. Durumu ona göre değerlendirmek lazım.
Forum Rules
Yer İmleri