Sayfa 56/1043 İlkİlk ... 646545556575866106156556 ... SonSon
Arama sonucu : 8343 madde; 441 - 448 arası.

Konu: haftalık hisse paylaşım

1. hisselerin çoğu aylık desteğine değmiş yada değmemiş hafta sonu umarım iran abd ortamı gerginleştirmez dünya ekonomisi yeni bir savaş ve göç kaldıracak durumda değil

2.  Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    hisselerin çoğu aylık desteğine değmiş yada değmemiş hafta sonu umarım iran abd ortamı gerginleştirmez dünya ekonomisi yeni bir savaş ve göç kaldıracak durumda değil
    Hocam bugün biraz IMBK da bir oyun oynandı. Bazı kağıtlar paraşütsüz düştü. Kötü bir düzeltme yaptı. Beklentiler değişimi? Kağıtlarda değişiklik varmi örnek Alkım gibi...

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3. alkim desteklerine bile değmedi halen al posizyonunu koruyor bu gün 40 üzeri bekliyordum ama abd iran gerginliği gölge düşürdü algyo bedelsiz acıklaması bu tür hisseleri yukarı yönde etkiler

4. Bedelsiz beklentili kağıtlar iyi olabilir. ALGYO bugün supriz yaptı. Ben elindekini satmistim . Inşallah diğerlerinide sıra gelir . Anel ve ostim örneğin nerdeyse taban olacaktı. Alkım de beklentinin olması gayet güzel...

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

5.  Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    alkim desteklerine bile değmedi halen al posizyonunu koruyor bu gün 40 üzeri bekliyordum ama abd iran gerginliği gölge düşürdü algyo bedelsiz acıklaması bu tür hisseleri yukarı yönde etkiler
    hocam öncelikle emeklerinizin karşılığını almanız duası ile yönlendirdiğiniz hisseler çok isabetli oluyor.
    size 2 sorum olacak
    1.icbc ile ilgili yorumunuz ne olur

2.kısa vade için önereceğiniz hisse ismi alabilirmiyiz.

şimdiden teşekkür ederim.

6.  Alıntı Originally Posted by Turkbey Yazıyı Oku
    hocam öncelikle emeklerinizin karşılığını almanız duası ile yönlendirdiğiniz hisseler çok isabetli oluyor.
    size 2 sorum olacak
    1.icbc ile ilgili yorumunuz ne olur

2.kısa vade için önereceğiniz hisse ismi alabilirmiyiz.

şimdiden teşekkür ederim.
    icbc haftalık destekten dönüş sinyali var.. 5.27 drenç kırması dahilinde ana drenç olan 6.53 dek yükseliş beklenir
    anele 2 haftalık bir süreçte 4 ve üzerine gideceğini umuyorum jeopolitik bir durum gercekleşirse bu piyasa içersindeki kimsenin kabaati değildir dgate bu hafta radarımda bir aksilik olmassa çift hane rakamlar görülebilir ytd

7.  Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    ihlgm orta ve uzun vadede hedefi büyük özellikle uzun vade hedefi 23.50 civarları kv hedefi 1.60 civarları orta vade hedefi 3.60 civarları YTD
    Kanal İstanbul mu bu hedefin nedeni?

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

8. Dardanel ile ilgili bir analiz bekliyorum?

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayfa 56/1043 İlkİlk ... 646545556575866106156556 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •