Sayfa 332/1001 İlkİlk ... 232282322330331332333334342382432832 ... SonSon
Arama sonucu : 8002 madde; 2,649 - 2,656 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI III ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Eaw fonet alinirmi bu saatten sonra bakarmisin
    devlet hastanelerine rakipsiz yazılım satıyor ihaleleri kazandıkça çıkış yakalıyor ama ben traderim yani benim gibi sürekli ekranda olursan vur kaç yapabilirsin cuma günü düşüşte mesela dipten mal aldım ben mesela ekranda olursan sürekli her yerden mal alıp satarsın

2.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Hayirmi ustad
    Gunduz vardiyasinami gectiniz bu saatte gelirmiydiniz siz
    tatil bugün.

3.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    tatil bugün.
    Yakında kimseyi almayacak konuya Bana da geçen gün gündüz niye yazıyorsunuz diye çıkıştı Dünde nerde yorum yapacak bu millet diyor

4.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Yakında kimseyi almayacak konuya Bana da geçen gün gündüz niye yazıyorsunuz diye çıkıştı Dünde nerde yorum yapacak bu millet diyor
    Aslında kim ne zaman girip yazacak diye bir tarife yapsın, ona göre dönüşümlü yazarız.

Biraz moral istiyorsanız buyrun. En son olaylara rağmen hedef 160.000 diyen var.

https://youtu.be/pk5s1OqUcQY

Sent from my iPhone using Tapatalk

Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    tatil bugün.
    Haklisin ustadim atlamisim

Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Sadicim adamin dibisin daaa
    Aha surda uc dort kisiyiz
    Kalani gecici
    Bak newspaper bile gelmiyor artik

Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Aslında kim ne zaman girip yazacak diye bir tarife yapsın, ona göre dönüşümlü yazarız.
    Bakin bunlarin ustune kendime simdi 3 gun katiksiz forum cezasi verecem cok ustume geldiniz daaa😀😀

7.  Alıntı Originally Posted by jmk99 Yazıyı Oku
    GPG yazmış:
    Evet çıtamız mevduat . GPG varlıklarının 3/4'ünü mevduat benzeri risksiz likit varlıklarda tutan kapitalin 1/4 'ü ile risk alan defansif bir yatırım fonu

Aylık 7 puan üzerinde ise eşleniğimiz bizim açımızdan yeterli +14 ise gayet iyi . +21 üzeri istisnaen yinelenecek kadar iyi
    Bu oranları yakalamak başarımı?Paranın %80 nini mevduata bağlamışsın %20 sı ile hisselerden az bir kar yakalarsam mevduat üstü diyor.Bu işlemi bütün küçük yatırımcı yapar.Fon yöneticisi olup ekip kurup kafa yormaya fazla gerek yok.

SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Tpf fon nadirde olsa aşağı düşüş olmuş sebebi nedir açıklarmısınız admustafa hocam webster ustad yada kim bilgiye vakıf sa?

Sayfa 332/1001 İlkİlk ... 232282322330331332333334342382432832 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •