-

Originally Posted by
Webster
Eaw fonet alinirmi bu saatten sonra bakarmisin
devlet hastanelerine rakipsiz yazılım satıyor ihaleleri kazandıkça çıkış yakalıyor ama ben traderim yani benim gibi sürekli ekranda olursan vur kaç yapabilirsin cuma günü düşüşte mesela dipten mal aldım ben mesela ekranda olursan sürekli her yerden mal alıp satarsın
-

Originally Posted by
Webster
Hayirmi ustad
Gunduz vardiyasinami gectiniz bu saatte gelirmiydiniz siz
tatil bugün.
-
-

Originally Posted by
admustafa
Yakında kimseyi almayacak konuya

Bana da geçen gün gündüz niye yazıyorsunuz diye çıkıştı

Dünde nerde yorum yapacak bu millet diyor

Aslında kim ne zaman girip yazacak diye bir tarife yapsın, ona göre dönüşümlü yazarız.
-
Biraz moral istiyorsanız buyrun. En son olaylara rağmen hedef 160.000 diyen var.
https://youtu.be/pk5s1OqUcQY
Sent from my iPhone using Tapatalk
-

Originally Posted by
myfinans
tatil bugün.

Haklisin ustadim atlamisim

Originally Posted by
admustafa
Yakında kimseyi almayacak konuya

Bana da geçen gün gündüz niye yazıyorsunuz diye çıkıştı

Dünde nerde yorum yapacak bu millet diyor

Sadicim adamin dibisin daaa
Aha surda uc dort kisiyiz
Kalani gecici
Bak newspaper bile gelmiyor artik

Originally Posted by
myfinans
Aslında kim ne zaman girip yazacak diye bir tarife yapsın, ona göre dönüşümlü yazarız.

Bakin bunlarin ustune kendime simdi 3 gun katiksiz forum cezasi verecem cok ustume geldiniz daaa😀😀
-

Originally Posted by
jmk99
GPG yazmış:
Evet çıtamız mevduat . GPG varlıklarının 3/4'ünü mevduat benzeri risksiz likit varlıklarda tutan kapitalin 1/4 'ü ile risk alan defansif bir yatırım fonu
Aylık 7 puan üzerinde ise eşleniğimiz bizim açımızdan yeterli +14 ise gayet iyi . +21 üzeri istisnaen yinelenecek kadar iyi
Bu oranları yakalamak başarımı?Paranın %80 nini mevduata bağlamışsın %20 sı ile hisselerden az bir kar yakalarsam mevduat üstü diyor.Bu işlemi bütün küçük yatırımcı yapar.Fon yöneticisi olup ekip kurup kafa yormaya fazla gerek yok.
SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
Tpf fon nadirde olsa aşağı düşüş olmuş sebebi nedir açıklarmısınız admustafa hocam webster ustad yada kim bilgiye vakıf sa?
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri