Sayfa 344/1001 İlkİlk ... 244294334342343344345346354394444844 ... SonSon
Arama sonucu : 8002 madde; 2,745 - 2,752 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI III ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by supremegod Yazıyı Oku
    MKK portal. Ciddi zarar yazmış bilginiz olsun. Yeni değeri söyleyeyim şimdiden 101,04296
    sn. supremegod vermişti 101.04296 fiyatını, MKK dan baktım 103.670 yazıyor

hatta arkadaşa dedim yaklaşık %1.5 zarar yazmış senin fon diye yanlış bilgi mi verdim acaba

2.  Alıntı Originally Posted by supremegod Yazıyı Oku
    Üstat Allah korumuş sizi. Ben Cuma günü aldım ve alır almaz da kallavi zarar yazdı. Artık sabırla bekleyeceğiz. HSA da bir başka hayal kırıklığı oldu benim için. 10 günde verdiği tüm karı Cuma günü almış hatta zarar da yazmış görünüyor
    hatta üstteki yazıyı da gösterdim dedim bu forumda olanlar bankanın MT sinden daha bilgili diye.. umarım hatalı bilgi vermedim eğer verdiysem arayıp söyliim çocuk rahat uyusun

3.  Alıntı Originally Posted by mrfatih Yazıyı Oku
    sn. supremegod vermişti 101.04296 fiyatını, MKK dan baktım 103.670 yazıyor

hatta arkadaşa dedim yaklaşık %1.5 zarar yazmış senin fon diye yanlış bilgi mi verdim acaba
    Eğer doğru hesapladığınızı düşünüyorsanız sizin ki doğru olabilir. Eğer tereddünüz varsa 3. Bir kişi doğrulayabilir. %45 içerdiği için eksi getiri daha bi olası geliyor bana.

4.  Alıntı Originally Posted by Kupavale Yazıyı Oku
    Yok.Hsbc de hesabiniz da olsa 13 e kadar verilecek. Sonra verilenler 2. Is gunune kalir
    HSBC

İş günlerinde saat 09:00-13:30 arasında iletilen alım taleplerinde o gün akşam oluşan fiyattan ertesi sabah fona dahil olurken, satım taleplerinde aynı fiyattan 2 iş günü sonra fondan ayrılabilirsiniz. 13:30-15:00 arasında verilen alım ve satım taleplerinizde ise yukarıda bahsedilen sürelere bir iş günü daha eklenir.

Şimdi saat 15:00 civarı alım emri verdiğine göre pazartesi günü akşam oluşan fiyattan salı günü fona dahil olur? Doğru mu?

5.  Alıntı Originally Posted by mogola Yazıyı Oku
    türkuye Libya' girdi mi Trump baslar yaptırımlara [emoji848]

Param yok kafam rahat [emoji847]
    Biz zaten Libya da ABD ile aynı tarfta değil miyiz? Oradan bir sıkıntı çıkmaz tam tersine ABD ile iyi ilişkiler başlar bir de bu Irak ve İran olayı bize taviz vermesini gerektirecek bence

6.  Alıntı Originally Posted by Trade Shark Yazıyı Oku
    Onu devlet tahvili olarak ayrı kategoride ekliyorum.
    Borçlanma araçlarının çoğu faizle paralel.
    Sadece devle tahvili içeren fonlar faizle zıt hareket ediyor.
    tşkler.

-revize-
    https://dividendexpert.blogspot.com/...rformansi.html
    Öncelikle çalışmanız için teşekkürler. Bende kendi çapımda bakmaya çalışıyorum. Kısaca tespitlerimi sunmak istedim.

Gözlemlediğim kadarıyla IST fonu kısa vadeli olup borçlanma aracı olmasına rağmen TPF gibi özel sektör araçları fonu ile karşılatırılmış. Böyle olunca farklı yönetim biçimleri karşılaştırılmış oluyor. Ayrıca TPF zaman zaman TCD fonu taşıması bu performanısını desteklemiştir.

TCD adlı değişken fonun sonuna kadar hisse var iken OKD'de an itibariyle %60 hisse var. Bazı değişken fonlarda ise yok denecek kadar hisse var. Aslında değişken fonları karşılaştırmak müthiş zor oluyor.

Tekrar elinize sağlık...
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

7. En kolayı Fon aldığı bankanın internet sitesinden fon talimatına görüntülemeye bakın.orada talimat bekleyen kayıtlardan fon gerçekleşme tarihi zaten yazar.o tarih bozulacağı tarihtir

8.  Alıntı Originally Posted by aliserpil2005 Yazıyı Oku
    En kolayı Fon aldığı bankanın internet sitesinden fon talimatına görüntülemeye bakın.orada talimat bekleyen kayıtlardan fon gerçekleşme tarihi zaten yazar.o tarih bozulacağı tarihtir
    hsbc öyle bir banka ki hiç bir b*k yazmıyor diğer bankalarda herşey detaylı yazıyor.

Şuan aranızda HSA nın artı mı eksi mi getiri sağladığını bilen var mı sadece cuma günü oluşan fiyat için

Sayfa 344/1001 İlkİlk ... 244294334342343344345346354394444844 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •