Sayfa 358/1001 İlkİlk ... 258308348356357358359360368408458858 ... SonSon
Arama sonucu : 8002 madde; 2,857 - 2,864 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI III ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
    Bir şey olmaz arkadaşlar.
    Ederini bulur borsa.
    Düzeltmeye bahane oldu.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
    Desteklerde destek atılır.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

3. Çok kırmızı, ben de webster üstat gibi düşünüyorum, yarını da beklesek, yeşile dönmesi epey zaman alacak gibi..

4. Bu soruyu daha önceden sormuştum ama cevap alamamıştım belki arada kaynadı.

İçinde emtia ve hisse senedi olan bir fon var mı acaba? ya da sadece emtia olmayan bir çok değişik farklı araç olan bir fon var mı? tüm emtia fonlarına bakıyorum %90 ı emtia görünüyor

5. öncelikle bir konuya açıklık getireyim. sabah tcd getirisine ekran okuyucuyla bakarken -0,1,9775 gibi anlayıp sevinmişim. jetonum, sonradan düştü. ama yine de tebrik edilecek bir durum, çünkü cuma verdiğini dahi tam almamış. bu gün ne yapsak konusuna gelince, karar vermek elbette zor. şu bir gerçek ki bu olaylar tam olarak durulmadan geçen haftaki ralli havası zor. diğer yandan yarın daha iyi bir gün olur mu sorusu kafamızın bir kenarında duruyor. şu durumda benim açımdan iki yol var. ya hepsini satıp veb üstadımız gibi kenara çekileceğiz. ya da umudumuz devam ediyorsa kısmi satış yapacağız. hisse fonların yarısını satıp yarına bakacak, düşüşlerde bu sattığımızı yerine koyarak deneme yapacağız ya da kalan kısmı da biraz daha yüksekten satarız diyeceğiz. her hâlükârda işimiz zor. Allah yardımcımız olsun

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
    İbrahim Haskoloğlu
    @haskologlu
    ·
    11s
    ��
    #SONDAKİKA
    ABD Merkez Komutanlığı:

Kenya'da ABD Kuvvetleri’nin bulunduğu üsse düzenlenen saldırıda 1 ABD askeri ve 2 Pentagon personeli öldü.

— WSJ

7. Toz duman olan ortamda sağlıklı karar zor veririz, ondan dolayı piyasa normale dönünce zararı çıkarırız diyerek bende çıkış yaptım.
    Ytd

8.  Alıntı Originally Posted by Maydonozcu Kamil Yazıyı Oku
    RBH'ye dikkat edin foncular. Portföyünde % 10 ASELS var.
    Bu mesajı hiç şüphesiz boşuna yazmadık sayın dostlarım. An itibariyle % 10. Hedef 26 seviyeleri. İşte biz düşünüp tutasınız diye böyle öğütler vermekteyiz.

Sayfa 358/1001 İlkİlk ... 258308348356357358359360368408458858 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •