İş P. biraz erken açıklamış bugün.
TI7: %-0,18
IPV : %0,05
Tpf riskli evet ama nereye hangi adrese gidelim ppf ler 0.02 lere kadar düştü, hisse yoğun fonlar henüz alımdan uzak, altın fonları çok primli tpf için olası bir yukarı merdiven beklentim devam ediyor gelmese de fena sayılmayan getirisi var, bütün öst fonları riskli esasen ama şu an panik noktasında olduğumuzu düşünmüyorum, geçen ayki portföyleri iyiydi daha çok banka bonoları vardı, 2 tanede hisse almışlardı gözde ve kozaaltın bu ay dağılım gelsin meraktayım, östleri dolar hızlıca 6.5 bulursa yahut cds ve tahvil faizleri yukarı zıplarsa elden çıkartırım, bist 107 altına sarkarsa tcd, mac, tte, fid, tkf kademeli almaya başlarım. Tpf yaptığı büyük düşüşleri de kısa sürede tekrar telafi etmiş zaten açıkçası tacirlerin fonları iyi yönetiliyor Ağustos ayında burda tcd paylaşıldı bir cesaret girdim ama böyle gitmez bu dedim korkup 15 gün sonra çıktım kalsam bir araba almıştım herhalde. Tpf için aşırı karamsar bir tablo görmüyorum ama olur da aşağı bir merdiven gelirse de telafi etmesi için beklemeye devam ederim çıkmam.
SM-G955F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İran nükleer başlıklı füze 0
Pakistan nükleer başlıklı füze 230
Evet İran Pakistan değil [emoji85][emoji85][emoji85]
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Yer İmleri