T2 olan Eurobond fonu da var üstadım. Eurobond fonlarını HTT ve DZT benzer tahvil fonu gibi düşünebilirsiniz üstadım, bunlardan farkı döviz cinsinden olması haliyle dövizin yükselişide fonun değerine olumlu etki ediyor. Ayrıca yabancı şirket ve ülkelerin eurobondlarını içeren fonlar yabancı borçlanma araçları fonu ismiyle geçer. Türkiye Eurobondlarını içerenlerde Eurobond veya uzun vadeli dış borçlanma araçları ismiyle de anılır![]()
Soracak kimse kalmadı galiba, ben sorayım..Tcd ne gelir bak bakalım bankacı üstadım 😄
Burak ben kolay kolay birini sevmem
Seni sevdim kardesim
Uzulmeni istemem
Seni etkilemekte istemem
Belki yarindan sonra arka arkaya arti 3 yapacak soluksuz 120 ye gidecek...ammaaaa film yeni basliyor...
Film demisken Inception u izlediniz mi ne filmdi unutamam
Keske oyle bir imkan olsada turpun bilinc altina girip tr borsasini ucur diye fikir yerlestirebilsek
Aynisini bende dun aldim
1049.57 den
su anda degeri 1034.02
anlik deger - maliyet = 15.55 eksi su anda durum
elbette 6 ayda bir 28.25 usd kupon alacagiz, tahminen icerde 16.77 usd var kalan 75gunde de 11.98 birikecek
22/03/2020 de 28.25 gelicek vadesiz usd hesabima
o zamanlar net 2.5 faiz vardi simdi ise brut bile 1.20 faiz var stopaj da yuzde 20lere geldi
kupon odemeleri ile bond alirim demissiniz ama iki yilda bi tane bond alabilirsiniz 258.75lik odemeler ile bond almak kolay degil
saygilarimla
yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir
USD yada EUR lariniz varsa gelin asil bond alalim size de
forum da bu sayfamizda sohbet koyu
https://www.hisse.net/topluluk/showt...=1161&page=242
yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir
Yer İmleri