Originally Posted by gogoman Yaw bu TPF neden devamlı düşüyor? VKY-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Ben de anlamiyorum... Zpc ve eib inceliyorum suan...ytd
Originally Posted by burak1987 Tam alım zamanı. Sent from my iPhone using Tapatalk Ytd yaz bari gunaha girme sonra 😀😀 Originally Posted by jmk99 Webster ustad buyuksun. SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi. Emmi teveccuhunuz...
Originally Posted by Webster Ben de anlamiyorum... Zpc ve eib inceliyorum suan...ytd Üstad naapıyoruz,yüzde 50 eib ve zpc kalan ppf ile her hafta tcd gmr uyar mı? ALE-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Originally Posted by Mel1005 Üstad naapıyoruz,yüzde 50 eib ve zpc kalan ppf ile her hafta tcd gmr uyar mı? ALE-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Ingiltere acilisini bekleyelim ustadim Dolar iyi baskilandi Eurobond iyi fiskirabilir... 11.30 gibi netlesir Ytd
Originally Posted by jmk99 Thy gocmus gibi. SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi. Eksi 4 u gecmis... Endeksi tasiyan hisse Gerisini dusunun
110.000 i görürmü acaba endeks bugün Sent from my iPhone using Tapatalk
Originally Posted by Webster Ytd yaz bari gunaha girme sonra [emoji3][emoji3] Emmi teveccuhunuz... Düşerken al. Çıkarken sat[emoji1] ytd Sent from my iPhone using Tapatalk
Originally Posted by burak1987 110.000 i görürmü acaba endeks bugün Sent from my iPhone using Tapatalk Görür gelişmelere göre zaten geçen çok zorladı geçemedi bu sefer geçer. Bu ortamlar ons zamanı gram al sat,borsa her tarafı ayrı oynar dün niye sattık diye pişman olanlar bugün iyiki sattım diyor Ytd
Forum Rules
Yer İmleri