-
Benim hesapta bi yanlışlik var 36000 adet kadar degilde %20 fazlası kadar para cekmis vadesizden yarin almadigi miktari iade edermi ?iki parca halinde aldim tek seferde izin vermedi.
-
trump delisinin atağı adımları görmeden piyasa fazla iyimser.Ben piyasa yapıcıların mal çıktığını düşünüyorum.Mal alacak olsalar alttan almak için bundan iyi fırsat olamazdı.
SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-

Originally Posted by
paramanya
Benim hesapta bi yanlışlik var 36000 adet kadar degilde %20 fazlası kadar para cekmis vadesizden yarin almadigi miktari iade edermi ?
Kurumunuz %20 marj uygulamış . Yarın saat 14:30 da o kısmı iade edecek hesabınıza. Marj uygulamayan bir kuruma ya da bankaya geçin derim. İş bankası uygulamıyor mesela... Pek çok kurum ve banka da alımda tutar girerseniz marj uygulamıyor.
-

Originally Posted by
buskas
260K EIB'ye alış emri verdim az önce, hayırlısı bakalım neler olacak.
TCD beni affet aldattım seni

Üstadım ne yaptınız? EIB kuzumuz alışık değil böyle hareketlere? [emoji4]. Ben de bugün 52K alış girdim ve aynı anda 50K satış girdim
-

Originally Posted by
supremegod
Üstadım ne yaptınız? EIB kuzumuz alışık değil böyle hareketlere? [emoji4]. Ben de bugün 52K alış girdim ve aynı anda 50K satış girdim
Aynı gün hem alış hem satış girerek neyi hedeflediniz? Anlamak için soruyorum sadece...
-

Originally Posted by
06acm06
Piyasa zaten gerekli cevabı veriyor..Zaman gösterecek, üstadı..
Ya sus kardesim
Yada defol
Birseyden anladigin yok
3 ay once ppf hesaplayamayip bize hesaplatan adam gelmis bize ders veriyor
Ne gunlere kaldik
-

Originally Posted by
practer
Aynı gün hem alış hem satış girerek neyi hedeflediniz? Anlamak için soruyorum sadece...
Kar realizasyonu
-

Originally Posted by
Webster
Ya sus kardesim
Yada defol
Birseyden anladigin yok
3 ay once ppf hesaplayamayip bize hesaplatan adam gelmis bize ders veriyor
Ne gunlere kaldik
Kimsin sen birader..Topic babanın malımı..
Sus da, ders almaya bak..
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri