Sayfa 450/808 İlkİlk ... 350400440448449450451452460500550 ... SonSon
Arama sonucu : 6460 madde; 3,593 - 3,600 arası.

Konu: Günlük viop ticarethanesi

1. 15 dakikalıkta cci aynı 5 dakikalıkta 139000 değeri gibi güzel bir toparlanma işareti vay arkadaş ya....önce görsem reverse longa taşırdım hızlıca...
    demirlerin tüm short pozları bozuldu endeks duruyor böyle giderse onu da bozacam..
    bu hareket çok anlamsız geldi ama ema cci kesişirse bunu daha önce yaşadım vala kötü olur..0 beş dakikalıkta golden cross olayı var ya daha önce de buradan başladı ..ondan korkuyorum

2. 15 dakikalıkta 70000 seviyesinden seken cci değerinde endeks EN AZ %4 KAZANÇ GETİRMİŞ YUKARI SÜRMÜŞLER..daha önce attım grafiği böyle olabilir mi diye aha oluyor...
    sanki füzeyi biz attık pala(
    shortçu doğruyr

Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    15 dakikalıkta 70000 seviyesinden seken cci değerinde endeks EN AZ %4 KAZANÇ GETİRMİŞ YUKARI SÜRMÜŞLER..daha önce attım grafiği böyle olabilir mi diye aha oluyor...
    sanki füzeyi biz attık pala(
    shortçu doğruyr
    Abi zaten 3200 puan aldı. 5000 puan mı yapacak.

Vallahi aklım almıyor bu hareketi. Bir yere konduramıyorum

4.  Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku

burayı komple alıntı yapıyorum ve bundan bahsediyorum ağalar olacak herhalde bu..((

5.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Abi zaten 3200 puan aldı. 5000 puan mı yapacak.

Vallahi aklım almıyor bu hareketi. Bir yere konduramıyorum
    Bugün bankaları bu kadar alacak ne vardı...Yada ne olacak..

[IMG][/IMG]

Küçük oynayacaksın... Bugün bende büyük oynadım..Büyük zarar ettim...Bilmek bir işe yaramıyor birde uygulamak gerekiyor...
    Yazdıklarım yatırım danışmanlığı kapsamında olmayıp doğacak kar veya zarardan sorumlu değilim...

Alıntı Originally Posted by Zülfü Aşkın Yazıyı Oku
    Bugün bankaları bu kadar alacak ne vardı...Yada ne olacak..

[IMG][/IMG]

Küçük oynayacaksın... Bugün bende büyük oynadım..Büyük zarar ettim...Bilmek bir işe yaramıyor birde uygulamak gerekiyor...
    Aselsanı falan alsa anlarım ama Garanı 60 kademe alacak ne oldu bende merak ediyorum

7. [IMG][/IMG]

5 dk... 138,500 üstü long ol diyen sisteme uymaz isen olacagı bu..
    Yazdıklarım yatırım danışmanlığı kapsamında olmayıp doğacak kar veya zarardan sorumlu değilim...

8. 48 : *Aramco'nun Suudi petrolü taşıyan tankerlerin Hürmüz Boğazı'nı kullanmamasını değerlendirdiği belirtiliyor

Sayfa 450/808 İlkİlk ... 350400440448449450451452460500550 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •