-

Originally Posted by
dell14
Tte ve tcd bakalim yarin yuklu girecem.altin i da zarardan bozacam.ytd
SM-A405FN cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
valör t1 olmasaydı tadından yemezdi yarın, ama olsun baya kar yazar bu kadar kayıptan sonra.news haklı.
-

Originally Posted by
burak1987
Eyvallah. Bir senedir dolar al sat yapıyorum. Hiç terste kalmadım. 6. His diyelim[emoji23]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Takibimdesin
Sen gibi icten hissi kuvvetli insanlar taniyorum...bu yaradilis meselesi dogustan sansli denir
-
bond fonlari da CDS ye tam bagimli oldugu icin bir gozunuz daima CDS lerimizde olmalidir
su ara CDS lerimiz de dusuk oldugu icin guzel bir yatirim yaptiginizi dusunup, gonul rahatligi ve huzuru ile uykunuzu bu gece cok keyifli olarak alabilirsiniz tipki benim gibi bond yatirim yapmis biri gibi
Bizler icin sakincali olan Turkiye CDS lerinin yukselmesidir ki umalim da ole bisi olmasin
saygilarimla

Originally Posted by
verytired
Sn servet yarın eurobond fonları ağırlıklı olarak düşük mu gelir acaba? Bloom'dan baktım bond faizlerde çok az bir düşme var, ama sorun şu : 5,92.. sizce nasıl olur acaba, ben de bugün yeni alım girdim biraz.
-

Originally Posted by
dell14
Tte ve tcd bakalim yarin yuklu girecem.altin i da zarardan bozacam.ytd
SM-A405FN cihazımdan
Bugun girmediysen yarin giris yapmaman en dogrusu olur...yarin saglam yukselecegi kesin
Cuma ya yavaslar yada duzeltme atar o zaman girersin...tabi karar senin ytd
-

Originally Posted by
aliserpil2005
Turump hiç açık vermedi.can alıcı noktalara girmedi lafı yuvarladı.bu sarı kafanın ne yapacağı hiç belli olmaz ama şimdilik ortalık sakin
Bu beni de iskillendirdi biraz
Sanki irandan ikinci hamleyi bekleyip
Bakin biz baris dedik onlar saldiriyor deyip bahane etmek icin konustu gibi
-

Originally Posted by
Webster
Takibimdesin
Sen gibi icten hissi kuvvetli insanlar taniyorum...bu yaradilis meselesi dogustan sansli denir
Benim müşteri temsilciside öyle diyordu. Abi sen sattığın zaman satacam aldığın zaman alacam diyordu ama bir türlü ayak uyduramadı.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Biraz usd duser cikar
onemli olan CDS lerin dusmesidir
onlar duser bond fiyati artar
biz de kar yazariz

Originally Posted by
dell14
Doviz dusuyor.eurobont lara etkisi nasil olur ?
SM-A405FN cihazımdan
-

Originally Posted by
NewsTR
Duserse vebali buyuk olur yapma ustadim
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri