İLK üye olduğumda Yağmur diye bir üyemiz vardı. İLK kadın düşmanlarını o zaman tanımıştım,ama itibar etmemiştim,zamanla çıkıyor.
İLK üye olduğumda Yağmur diye bir üyemiz vardı. İLK kadın düşmanlarını o zaman tanımıştım,ama itibar etmemiştim,zamanla çıkıyor.
ANLADIN onu?
Ertan özyiğit ekonomist takvimi 2020 şifreleri diye yazın google a gelen videoda nisan ayı son karikatürü 12.30 sn deki karikatüre ve bir sonraki mayıs ayı ilk karikatürüne bakın dediğimi daha iyi anlarsınız arkadaşlar.
Burada demek istediği;bir paylaşımından dolayı yıldızına bastım.Lafını bana sokuyor.
Çekinme ihtiyar açıkca yaz, her kes yerini bilsin.
En son ne zaman böyle bir uçak kazası hatırlıyorsunuz,.Bu kadar kritik zamanda bu kaza oldu öyle mi.E iran neden uçağın karakutusunu falan incelemeyeceklerini deklare etti.Neyse kimbilir belki de kazadır.İkiz kuleleri de 19 tane arap aylarca uçak eğitimi falan alıp cia fbı nsa falan kimseye çaktırmadan uçak kaçırıp yapmışlardır kimbilir.Adı üstünde kaza bu her zaman olabilir.
Sayın nikrece,bu forma pek nadir yazarım?Siz her şeye neden muhalifsiniz?Bu durumunuzu hiç düşündünüz mü?Mütevazilik,geniş düşünmek,ağırbaşlılık güzel kavramlar değil mi?YTD
Yer İmleri