Sayfa 467/1001 İlkİlk ... 367417457465466467468469477517567967 ... SonSon
Arama sonucu : 8002 madde; 3,729 - 3,736 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI III ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

Alıntı Originally Posted by jmk99 Yazıyı Oku
    Kim ne zaman bekliyor?
    Yine kafadan attınız galiba.
    Burada 98 mevzuu geçmedi hiç.
    Hedef gösterip manipüle etmeyiniz.
    Emmi suna cvp verip kendini nimetten saymasini saglamazsaniz size minnettar olurum.

Kafami karistirma emmi
    Ppf nasil hesaplanirdi unuttum yine...

2.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Aslında "Webster'la gün içi fon yorumları" diye başlık açılsa fena olmayacak
    Webster forumumuzun ağır tıplarındandır, kendisi de çok değerli bir insandır. Üstadımıza selamlar sevgiler saygılar [emoji4]

3. Dünya Bankası, Türk ekonomisi için 2019 yılı GSYH büyüme tahminini %-1,0'dan %0,0'a yükseltti.

4.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Bu tür analizler ileriye yönelik fikir veriyor üstadım fakat gerçekleşme olasılığı her zaman aynı olmuyor malesef. Dediğinizin gerceklemesi için tüm değişkenlerin aynı olması gerekiyor Hisse yoğun riskini hisse yoğunla azaltma girişimi başarısızlıkla sonuçlandı biliyorsunuz yakın zamanda örneği ACC
    katılıyorum üstadım fikir vermesi açısından bakılması lazım zaten nitekim forumda bir kısım güruh tarafından sürekli sadece 2 fona hype yapılıyor bunların sonucuda genelde acc gibi oluyor.

Alıntı Originally Posted by Didi Yazıyı Oku
    Dünya Bankası, Türk ekonomisi için 2019 yılı GSYH büyüme tahminini %-1,0'dan %0,0'a yükseltti.
    Güzel haber. Muhtemelen pozitif büyüme olabilir 2019 için.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Tüm turevlerini kapatmış acc de bi degisim var bugün bi atraksiyon bekliyorum artık
    Yatırım tavsiyesi değildir. tavsiye olarak değerlendirilemez. Her zaman kendi kararınızı kendiniz veriniz.

Hızlı alımda neymiş. NOS mu takmışlar[emoji23]

Sent from my iPhone using Tapatalk

8.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Hayrani ustadim daha oncede belirttim
    Bu gibi durumlarda risk alip ana paradan kaybetmektense gelecek olan kardan zarar etmek daha mantikli...
    Bu yatirimci psikolojisidir. Almadigi malin arkasindan uzulmek...

Iran olayi tamamen bitmis degil...trump oyun oynuyor...topu hamaneyin kucagina atti
    Hem de alev topu...
    Dunyaya savas istemeyen abd var dedi
    Iranin saldirgan oldugunu gosterdi
    Veee en onemlisi 1 abd askeri dahi olmedi dedi

Resmen irani ikinci atak yapmaya zorluyor...
    Boylelikle kendini mesru savunma yapiyor gibi gosterecek...

Trumpin konusmasina iranin cvp vermesi gerekecek...olaganustu bir siyaset donuyor...
    işte tam bu noktada pozisyonumuzun yarısını çıkıp kalan yarısını da böyle bir ihtimalin olabileceği üzerine kurgulayabilseydik her iki durumda da kazanmış olurduk. ama para da kolay kazanılmadığından bu kadar soğuk kanlı olamadık. ama bu işlere çok ta takılmayacağız, sonuçta burada fırsatlar da bitmez. en kötü, beş kazanacağımıza üç kazanırız. buradaki en ince nokta, olumsuz durumlarda fazla kötümser, olumlu zamanlarda da çok fazla iyimser ve heyecanlı olmadan risk seviyesini en güzel şekilde ayarlamaya çalışmak.

Sayfa 467/1001 İlkİlk ... 367417457465466467468469477517567967 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •